Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Комплект S8 Night на Орифлейм

komplekt-s8-night-na-oriflame

Комплект S8 Night на Орифлейм – за мъжа от големия град, който живее по свои правила!

  1. Тоалетна вода S8 Night на Орифлейм – Очарователен аромат за тайнствения мъж, който обича да прави впечатление! Mодерната чувственост на това дълбоко ухание оставя трайно впечатление благодарение на велурен акорд, нотки на кедрово дърво и пралини. С 8 ключови ароматни съставки (от бергамот през женско биле, босилек, пралини до мускус) – като илюстрация на нощен мегаполис с неговите фантастични светлини и стремителна енергия.

За ароматните съставки:

Връхни нотки: бергамот, босилек, помело.

Сърцевина: женско биле, бял кедър.

Основа: кожа, тютюн, пралини, мускус.

Дизайнът на флакона и названието на аромата символизират нощен Стокхолм и неговия съвременен стил.

Тоалетна вода S8 Night на Орифлейм е аромат по-подходящ като вечерен вариант – за празнична вечер или романтична среща. Този топъл мъжествен аромат ще даде мощен старт на вечерта Ви. – Код: 15183

2. Спрей дезодорант против изпотяване S8 Night. Насладете се на модерната чувственост на S8 Night на Орифлейм и неговите завладяващи нотки кадифе, кедър и пралини. Дезодорант против изпотяване с високо съдържание на парфюм за незабравимо ароматно изживяване. – Код: 31700

Ароматът S8 Night на Орифлейм не може да се нарече нежен – в него има някаква властност, чувственост, съзнание за собствената значимост на мъжа от големия град, който живее по свои собствени правила. Едно ухание за незабравимо ароматно изживяване.

САМО СЕГА комплект S8 Night на промоционална цена от 24,99 лв. Ще го откриете на стр.16 в актуалния миникаталог 6 на Орифлейм.

Share This