Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Комплект Optimals Hydra Radiance

komplekt-optimals-hydra-radiance

Серия за грижа за кожата Optimals Hydra Radiance за дехидратирана/суха кожа, формулирана да хидратира, предпазва и носи комфорт на кожата.

Възвърнете комфорта на дехидратираната кожа със серията Optimals Hydra Radiance, която комбинира правилния баланс между нутриенти от цели растения, комплекси с естествен произход и защита от замърсяванията за хидратирана и сияйна кожа. Подходяща за ВСИЧКИ възрасти.

ЗВЕЗДНИ СЪСТАВКИ:

– MOISTURELOCKIN TECHNOLOGY помага за възстановяване на хидратацията и предпазване на кожната бариера.

– АНТИОКСИДАНТИ от растения, виреещи в Швеция: арктическа роза, зелено- кафяви водорасли, дива къпина и пирен, които помагат за неутрализиране на свободните радикали.

– POLLUPROTECT TECHNOLOGY с естествен полимер, който предпазва кожата от замърсяването и агресивните фактори на външната среда.

САМО през НОЕМВРИ комбинирай и спести!

  1. Лек дневен крем Optimals Hydra Radiance – с лека гел формула, която осигурява дълготрайна хидратация и матиращ ефект. Формулиран от експерти по грижата за кожата, с витамини А и С за предпазване от агресивните фактори на външната среда, плюс антиоксиданти от екстракти на типично шведски растения и комплекси PolluProtect and MoistureLockIn Technology. Дерматологично тестван.

РЕЗУЛТАТИ:

  • Подобрява и поддържа хидратацията на кожата.
  • Предпазва от агресивното въздействие на външната среда.
  • Подобрява сиянието.
  • Балансира лъщенето (според 94% от потребителите).

През НОЕМВРИ – на специална промоционална цена от Орифлейм – 10,99 лв. – Код: 42580

  1. Лек нощен крем Optimals Hydra Radiance – възстановяащ хидратацията нощен крем. С лека гел формула, която носи баланс на кожата, прави я матирана, мека и хидратирана. Формулиран от експерти по нутриентите за кожата, той заздравява кожната бариера и я енергизира през нощта. Обогатен с антиоксиданти от шведски растения, аква минерали и хидратиращ комплекс MoistureLockIn Technology.

През НОЕМВРИ – на специална промоционална цена от Орифлейм – 10,99 лв. – Код: 42587

  1. Серум Optimals Hydra Radiance – увеличаващ хидратацията серум. Клинично доказана 24-часова хидратация. Охлажда и освежава при контакт с кожата. Бързоабсорбираща текстура, която прави кожата сияйна, мека и със здрав вид. Формулиран от експерти по нутриентите за кожата, серумът съдържа антиоксиданти от типично шведски растения и захари от синя боровинка.

През НОЕМВРИ – на специална промоционална цена от Орифлейм – 12,99 лв. – Код: 42567

САМО до края на НОЕМВРИ комбинирай и спести!

Комплект от дневен и нощен крем за 17,99 лв. – Код на комплекта: 141264.

Комплект от серум, дневен и нощен крем за 21,99 лв. – Код на комплекта: 141265.

Share This