Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Комплект Optimals Hydra Radiance с ПОДАРЪК

komplekt-optimals-hydra-radiance-s-podark

Комплект Optimals Hydra Radiance за нормална/комбинирана кожа – подходяща за ВСИЧКИ възрасти.

САМО ДО 8 МАРТ на специална празнична цена от 14,99 лв. + ПОДАРЪК Крем за околоочния контур Optimals Age Revive!

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

  • КАФЯВИ ВОДОРАСЛИ – съдържат минерални компоненти като калций, калий и магнезий, които помагат за възстановяването на кожата.
  • ЧЕРВЕНИ ВОДОРАСЛИ – помагат за възстановяване на дехидратираната кожа, като задържат влагата в нея.
  1. Дневен крем Optimals Hydra Radiance за нормална/комбинирана кожа – Хидратиращ крем, който придава на жадната кожа мекота, еластичност и свежест. С комбинация от естествени шведски съставки, морски минерали, витамин С и предпазващ от замърсяване комплекс. Дневен крем за нормална/комбинирана кожа Optimals Hydra Radiance балансира лъщенето, защитава кожата от агресорите на околната среда, подобрява и поддържа хидратацията и сиянието на кожата. Дерматологично тестван. – Код: 32462

РЕЗУЛТАТИ:

  • Подобрява и поддържа хидратацията на кожата.
  • Предпазва от агресивното въздействие на външната среда.
  • Подобрява сиянието.
  • Балансира лъщенето (според 94% от потребителите).
  1. Нощен крем Optimals Hydra Radiance за нормална/комбинирана кожа – Подхранващ нощен крем, който придава на кожата усещане за свежест и енергия. Помага за подобряване на сиянието като хидратира и възстановява кожата през нощта. С комбинация от естествени шведски съставки, съдържаща подхранващи червени водорасли и възстановяващи кафяви водорасли, морски минерали, които овлажняват дехидратираната кожа, и витамин Е за борба със свободните радикали. Дерматологично тестван. – Код: 32463

РЕЗУЛТАТИ ОТ ПОТРЕБИТЕЛСКИ ТЕСТОВЕ: 10/10 жени са съгласни, че Дневен и нощен крем Optimals Hydra Radiance за нормална/комбинирана кожа поддържат и подобряват хидратацията на кожата.

САМО ДО 8 МАРТ на специална празнична цена от 14,99 лв. + ПОДАРЪК Крем за околоочния контур Optimals Age Revive! Ще го откриете в актуалния онлайн миникаталог, в сила до 8 март. – Код на комплекта: 138967.

Share This