Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Комплект NovAge Ultimat Lift

komplekt-novage-ultimat-lift

Комплект NovAge Ultimat Lift на специална промоционална цена от Орифлейм през ОКТОМВРИ! Възвърнете еластичността на кожата си за по-стегнати и оформени лицеви контури с комплект за цялостна грижа за кожата на лицето NovAge Ultimat Lift – революционнo научнo откритие за лифтинг & стягане на кожата! Препоръчва се за възраст 40+.

Патентованата серия NovAge Ultimate Lift е всичко, за което може да си мечтае една 40-годишна жена! Пет продукта с нежно ухание, плътна и мека текстура, които в комбинация имат поразяващ ефект.

Козметичната серия NovAge Ultimate Lift комбинира най-доброто от науката и природата и имаме на разположение най-ефективния и иновативен продукт за грижа за кожата.

Използването на цялата серия NovAge Ultimate Lift  на Орифлейм в 4 лесни стъпки придава на кожата свежест, сияйност, кадифена мекота и копринена нежност, плътност и еластичност и намалява бръчките. Създава усещането за лукс, комфорт и неувяхваща младост.

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ:

  • Изглажда бръчките.
  • Възстановява еластичността – 70% повече еластичност след 12 седмици.
  • Оформя контурите на лицето – по-стегната кожа след 4 седмици.

Комплект NovAge Ultimate Lift  на Орифлейм е истински дар за съвременната модерна и много ангажирана жена! Бърза и лесна цялостна грижа за кожата на лицето, а резултатите са възхитителни!

През ОКТОМВРИ комплект NovAge Ultimate Lift  е на специална промоционална цена от Орифлейм – 120,20 лв. – Код на комплекта 31773.

Share This