Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Комплект NovAge Time Restore

komplekt-novage-time-restore

Комплект NovAge Time Restore – най-ефективната грижа за зрялата кожа САМО до края на ОКТОМВРИ на специална промоционална цена от Орифлейм! Серията NovAge Time Restore клинично доказано подобрява вида на зрялата кожа! Подходяща за възраст 50+.

NovAge Time Restore осигурява цялостната възстановяваща грижа, от която се нуждае зрялата кожа, за да бъде по-плътна, по-устойчива на външни въздействия, с по-очертани лицеви контури, по-малко дълбоки бръчки и тъмни петна. Серията NovAge Time Restore се бори с ОСНОВНИТЕ НЕДОСТАТЪЦИ на зрялата кожа:

  • загуба на плътност & еластичност
  • дълбоки бръчки
  • сухота
  • тъмни петна

Продуктите в серията са обогатени с:

– подхранващ комплекс GenisteinSOY – повишава нивата на колаген за по-стегната кожа, по-малко дълбоки бръчки и по-оформени лицеви контури. Антиоксидантните му свойства предпазват кожата от вредното въздействие на свободните радикали.

– екстракт от растителни стволови клетки от живовляк – предпазва целостта на колагена и еластина в извънклетъчната матрица. Контролира натрупването на меланин в кожата за намаляване появата на тъмни петна.

Комплект NovAge Time Restore на Орифлейм съдържа 5 продукта със стандартни размери – почистващ гел, крем за около очи, серум, дневен и нощен крем.

  1. Почистващ гел Novage Supreme – нежно отстранява замърсяванията по лицето, без да нарушава естествената бариера на кожата. Освен че я хидратира, я прави чиста, мека, тонизирана и еластична, като заедно с това й придава и усещане за комфорт. С почистващ, хидратиращ и успокояващ комплекс.

Почистващият гел NovAge Supreme е много повече от гел и тоник в едно. Той осигурява интелигентно почистване за кожата. Действа в пълна хармония с уникалните й нужди. Достатъчно силен е, за да премахне всички замърсявания, достатъчно нежен да не разруши естествената защитна бариера на кожата и достатъчно грижовен да осигури допълнителна хидратация. Интензивна грижа в една лесна стъпка!

  1. Възстановяващ крем за зоните около очите & устата NovAge Time Restorе на Орифлейм – създаден, за да стегне кожата и изглади бръчките в тези области. Комплексът GenisteinSOY помага за повишаване на колагена и водата в клетките. Така помага за хидратиране на кожата, уплътняване и изглаждане на дълбоките бръчки. Екстрактът от женско биле помага за подсилване на капилярите в областта около очите, подобрява кръвообращението и намалява тъмните кръгове.
  2. Ревитализиращ серум NovAge Time Restore на Орифлейм – създаден, за да осигурява интензивна хидратация за изцяло обновена и подмладена кожа. Повишава ефекта от дневния и нощния крем. Комплексът GenisteinSOY помага за повишаване на колагена и вода в клетките, като така помага за хидратиране на кожата, уплътняване и изглаждане на дълбоките бръчки.
  3. Коригиращ дневен крем NovAge Time Restore на Орифлейм – предпазва кожата от увреждащото действие на UV лъчите през деня със SPF 15. Комплексът GenisteinSOY повишава колагена и водата в клетките за по-гладка и по-плътна кожа. Хиалуроновата киселина повишава и поддържа добрата хидратация на кожата. Екстрактът от растителни стволови клетки на живовляк поддържа плътността и намалява синтеза на меланин в кожата.
  4. Възстановяващ нощен крем NovAge Time Restore на Орифлейм – подхранва кожата, докато спите. Комплексът GenisteinSOY повишава колагена и подобрява хидратацията на кожата. Заедно с това намалява появата на дълбоките бръчки. Екстрактът от растителни стволови клетки на живовляк поддържа плътността и намалява появата на тъмни петна. Натуралните масла от касис и ливадина правят кожата невероятно мека, гладка и стегната.

САМО през ОКТОМВРИ комплект NovAge Time Restore е на специална промоционална цена от Орифлейм! – 120,20 лв. – Код на комплекта: 31774

Share This