Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Комплект NovAge Ecollagen Wrinkle Power

komplekt-novage-ecollagen-wrinkle-power

Комплект NovAge Ecollagen Wrinkle Powerкомплект от 5 продукта, които повишават колагена в кожата, за да коригират бръчките в дългосрочен план и да ги намалят мигновено, за да не се налага да мислите повече за тях..

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ, ЧЕ МОЖЕТЕ ДА НАМАЛИТЕ БРЪЧКИТЕ & ФИНИТЕ ЛИНИИ  ВЕДНАГА? Да направите кожата си гладка и еластична? Да добавите щипка сияние? С NovAge Ecollagen Wrinkle Power може да го постигнете. Серията е подходяща за заетите жени, които търсят бързо и ефективно решение за справяне с бръчките.

ПОЛЕЗНИ ДЕЙСТВИЯ:

– UVA/UVB ЗАЩИТА.

– ПРЕБИОТИЧНА СЪСТАВКА & НИАЦИНАМИД за силна, здрава защитна бариера на кожата.

– НИСКОМОЛЕКУЛНА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА за още по-красива кожа, изпълване на бръчките, хидратация.

РЕЗУЛТАТ:  ДО 49% МОМЕНТАЛНО НАМАЛЯВАНЕ НА БРЪЧКИТЕ – КЛИНИЧНО ДОКАЗАНО.

СТЪПКА 1: ПОЧИСТВАНЕ с Почистващ гел NovAge Supreme – ефективно почиства & хидратира само в една лесна стъпка.

Оптимално балансирана комбинация от почистващи, хидратиращи и успокояващи комплекси с витамин Е, прави кожата идеално чиста, тонизирана и мека.

СТЪПКА 2: ГРИЖА ЗА ОКОЛООЧНИЯ КОНТУР – Крем за околоочния контур NovAge Ecollagen Wrinkle – за мигновеното намаляване на фините линии, бръчките, подпухналостта и тъмните кръгове под очите, както и за намаляване на бръчките в дългосрочен план.

 • Подхранващ комплекс: Комплекс от овлажняващи съставки, специално комбинирани за ефективна хидратация, подхранване
  и предпазване на деликатната кожа около очите.
 • Кофеин: Кофеинът е известен с неговите стимулиращи
  свойства, благодарение на които намалява появата на тъмни кръгове и подпухналост.
 • Комплекс със светлоотразяващи перли: Комбинация от миниатюрни  минерални частици действа като призма, която отразява светлината, попаднала върху кожата, като по този начин помага за прикриване на несъвършенствата и прави тена красив и сияен.

СТЪПКА 3: СЕРУМ Серум NovAge Ecollagen Wrinkle Power – мигновено изпълва бръчките с интензивна хидратация. Повишава нивата на колаген в кожата и помага за постигането на красив вид на кожата с течение на времето.

 • Пребиотична съставка: Екстракт от морски водорасли – стимулира клетъчното обновяване и подпомага поддържането на доброто й здраве.

СТЪПКА 4: ХИДРАТАЦИЯ – ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ & ЗАЩИТА:

Дневен крем NovAge Ecollagen Wrinkle Power SPF 30 – мощен мултифункционален дневен крем, който хидратира, коригира бръчките и прави кожата гладка, мека и сияйна, като заедно с това помага за забавяне на стареенето.

 • SPF 30 и UVA защита: UV защитата е най-доброто средство за забавяне на стареенето.
 • Защитен комплекс Pollution Protect Technology – за предпазване на кожата от негативното въздействие на вредните фактори в околната среда, като замърсяването. Образува невидим филм върху кожата, който й позволява да диша, но пречи на вредните частици от замърсения въздух да влязат в контакт с кожната бариера.
 • Комплекс InstaSmooth – мигновено запълва бръчките и подпомага действието на повишаващия колагена трипептиден комплекс.
 • Хидратиращ комплекс: Специална комбинация от хидратиращи съставки, които клинично доказано осигуряват хидратация за целия ден.

Нощен крем NovAge Ecollagen Wrinkle Power – повишава защитата на кожната бариера с 28%. Подхранва в дълбочина за гладка, сияйна и мека кожа на сутринта. Повишава дермалния колаген, коригира бръчките и забавя процесите на стареене.

 • Ниацинамид: Ниацинамид (витамин В3) е суперефективна съставка за възстановяване на кожата с множество доказани ползи, сред които повишаване на клетъчната енергия и поддържането на силна, балансирана кожна бариера.
 • Витамин E: Играе ключова роля в защитата от действието на свободните радикали и подпомага хидратирането на кожата.
 • Масло от шеа – великолепно средство за подхранване, успокояване и облекчаване на сухотата на кожата.

През МАРТ комплект NovAge Ecollagen Wrinkle Power е на специална промоционална цена от Орифлейм! – 134,90 лв. – Код на комплекта: 42489.

Share This