Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Комплект NovAge Bright Sublime

komplekt-novage-bright-sublime

Комплект NovAge Bright Sublime на Орифлейм – РЕВОЛЮЦИОННO НАУЧНO ОТКРИТИЕ ЗА БЕЗУПРЕЧНА КОЖА!

NovAge Bright Sublime на Орифлейм намалява тъмните петна с до 50%! С ПАТЕНТОВАН КОМПЛЕКС MULTI-BRIGHT: диоева киселина + екстракт от лапад.

Комплект NovAge Bright Sublime на Орифлейм съдържа 5 продукта със стандартен размер: почистващ гел, крем за околоочния контур, мултифункционален серум, дневен и нощен крем, подходящи за ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ!

АКТИВНИ СЪСТАВКИ в серията грижа за кожата NovAge Bright Sublime на Орифлейм:

  • ПАТЕНТОВАН КОМПЛЕКС MULTI-BRIGHT – резултат от над 6 години научни изследвания – комбинация от две съставки на растителна основа – диоева киселина и екстракт от лапад.
  • Екстракт от растителни стволови клети на гардения.

КАК ДЕЙСТВА:

  • Забавя синтеза на меланин.
  • Помага за намаляване на тъмните петна и изравняване на тена.
  • Предотвратява появата на тъмни петна.
  • ЕКСТРАКТ ОТ РАСТИТЕЛНИ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ НА ГАРДЕНИЯ – помага за поддържането на високи нива колаген в кожата и изглаждането на бръчките.

РАДВАЙТЕ СЕ НА СИЯЙНА КОЖА С РАВНОМЕРЕН ТЕН с Комплект NovAge Bright Sublime на Орифлейм!

7 пъти ПО-ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ при следване на програмата за ЦЯЛОСТНА ГРИЖА:

4 СТЪПКИ ЗА ПО-СИЯЙНА КОЖА, С ПО-РАВНОМЕРЕН ТЕН

СТЪПКА 1: ПОДГОТОВКА Почистващ гел Novage Supreme

Почистването на кожата от грима и другите замърсявания позволява по- лесното абсорбиране на подхранващите и хидратиращи продукти, които да доведат до оптимални резултати. Почистващият гел Novage Supreme е много повече от гел и тоник в едно. Достатъчно силен, за да премахне всички замърсявания, достатъчно нежен да не разруши естествената защитна бариера на кожата, като я прави чиста, сияйна и свежа.

Почистващ гел Novage Supreme

СТЪПКА 2: ГРИЖА ЗА ОЧИТЕ – – Озаряващ крем за околоочния контур NovAge Bright Sublime

Кожата около очите се нуждае от специални грижи. Озаряващият крем за околоочния контур Bright Sublime е специално формулиран, за да осигури на тази деликатна зона действието на високоефективни съставки.

СТЪПКА 3: ДЪЛБОКО ДЕЙСТВИЕ – – Озаряващ мултифункционален серум NovAge Bright Sublime

Озаряващият серум Bright Sublime е формулиран да дарява кожата с ефективни съставки и да подпомага действието на дневния и нощния крем.

СТЪПКА 4: ЗАЩИТА & ОЗАРЯВАНЕ – – Дневен крем NovAge Bright Sublime SPF 20 и – Озаряващ нощен крем NovAge Bright Sublime

Озаряващият дневен крем Bright Sublime осигурява SPF 20 защита от UV лъчите, а докато спите, антиоксидантните свойства на нощния крем намаляват действието на свободните радикали, ускоряващи синтеза на меланин.

Осигурете ЦЯЛОСТНА ГРИЖА на кожата си с Комплект NovAge Bright Sublime на Орифлейм!  САМО през ОКТОМВРИ – на промоционална цена от Орифлейм – 114.70 лв. – Код на комплекта: 31775.

Share This