Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Комплект Giordani Gold за празничен блясък

komplekt-giordani-gold-za-praznichen-blyask

Комплект Giordani Gold на Орифлейм – изкуството на красивия живот! Поглезете себе си или специален за Вас човек с продукти от великолепната луксозна серия Giordani Gold! САМО в актуалния каталог 12 на специална празнична цена от 24,99 лв.

Комплект Giordani Gold съдържа:

  1. Бронзиращи перли Giordani Gold на Орифлейм – изработени в Италия! За естествена визия на целуната от слънцето кожа, използвайте Бронзиращи перли Giordani Gold на Орифлейм! Многоцветни бронзиращи перли, които придават на кожата щрихи топъл цвят и деликатен блясък. За комфорт върху кожата, дълготраен цвят и бляскав акцент.

Ръчно изработени бронзиращи и озаряващи перли са обогатени с минерален комплекс Youth Essence, съдържащ хиалуронова киселина и меки минерали в пъстри нюанси за очарователно сияние.

Обогатени със скъпоценни минерали, Бронзиращите перли Giordani Gold на Орифлейм прикриват несъвършенствата, придават естествено сияние и съвършен блясък на кожата на лицето. Идеални за освежаване на лицето и подчертаване на контурите. Използвайте Бронзиращите перли Giordani Gold на Орифлейм като руж, за да оформите скулите и деколтето или нанесете много фин слой върху цялото лице за нежен блясък.

Luminous Peachкод: 34546

Sublime Radianceкод: 34545

Matte Bronzeкод: 34548

Subtle Roseкод: 34547

СЪВЕТ: Ако искате деликатен блясък за цялото тяло, стрийте една перличка и я добавете към лосиона или млякото за тяло.

Разкрийте своята естествена красота с бляскаво сияние!

  1. Молив за очи Giordani Gold Дълготраен молив за очи, богат на цветни пигменти, който се нанася лесно и гладко. Специален полимерен комплекс осигурява изключителната наситеност на цвета. – Код: 31401
  2. Спирала за супердълги мигли Giordani Gold – Луксозна формула, обогатена с микрофибри, която ви позволява да придадете допълнителна дължина и да подчертаете всяка мигличка. Формулата е обогатена с подхранващи съставки за грижа и комфорт. Подчертава и удължава миглите с до 49%. – Код: 32079

САМО СЕГА вземете Комплект Giordani Gold на Орифлейм на промоционална цена от 24,99 лв. Ще го откриете на стр.18 в актуалния каталог 12 на Орифлейм.

Share This