Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Комплект Giordani Gold Essenza Blossom

komplekt-giordani-gold-essenza-blossom

Комплект Giordani Gold Essenza Blossom за нейната изтънчена натура!

За жената с изтънчен вкус, който я отличава от останалите: излъчва неоспорима елегантност! Нека този луксозен комплект подчертае стила й!

Комплектът включва:

  1. Парфюм Giordani Gold Essenza Blossom (38534) – С НАЙ-ВИСОКАТА КОНЦЕНТРАЦИЯ от всички аромати Giordani Gold!

Парфюмът с цвят на розово злато излъчва неподражаем лукс. Подходящ е за дамите, които искат да подчертаят и извисят елегантността си.

Излъчвайте модерна елегантност с Парфюм Giordani Gold Essenza Blossom! Създаден с обичаните нотки на портокалов цвят, преплетени с деликатна камелия и богат жасмин, за създаването на акорда Rose Gold Accord. Топлите и чувствени финални нотки подчертават индивидуалността Ви и превръщат Giordani Gold Essenza Blossom в безценно ароматно бижу. В красива луксозна бутилка, декорирана с детайли от истинско 18-каратово розово злато върху капачката. Парфюмът проблясва през плътната стъклена бутилка и излъчва безупречен стил във всяко отношение.

  1. Спирала за обем Giordani Gold Fortissimo (35990) – великолепен обем, извивка и повдигане на миглите. Специално създадените четчица и уникална формула, работят в перфектна хармония, за да направят миглите Ви плътни, повдигнати и с елегантна извивка на мига и да се погрижат за красотата им в бъдеще.

РЕЗУЛТАТИ:

  • 5 пъти повече обем в сравнение с негримирани мигли – клинично доказано.
  • 84% по-чувствена извивка в сравнение с негримирани мигли – клинично доказано.
  • Клинично доказано 8° повдигане на миглите.
  • По-подхранени, по-плътни и по-здрави мигли.
  • Дълготраен ефект, без размазване – резултат от потребителски тестове.

Подарете съвършено, дълготрайно качество с Парфюм Giordani Gold Essenza Blossom и Спирала за обем Giordani Gold Fortissimo! Заедно с комплекта получавате и стилна подаръчна кутия Giordani Gold.

САМО през НОЕМВРИ на специална промоционална цена от Орифлейм – 49,99 лв. Ще го откриете на стр.31 в актуалния каталог 11. – Код на комплекта: 141252

Share This