Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Комплект Divine Idol

komplekt-divine-idol

Комплект Divine Idol на Орифлейм – блясък и увереност в бутилка! Създаден за бляскавата, уверена и стилна дама, която озарява с присъствието си. Тя е повече от божествена – тя е ИДОЛ.

Комплектът съдържа:

  1. Парфюмна вода Divine Idol – аромат, достоен за съвременната богиня – елегантна, уверена, харизматична! Жената в стил Divine Idol е стремителна, решителна и в същото време грациозна и чаровна. Перфектният аромат за пролетта и лятото, в който са съчетани красотата и нежността на бели цветя, златен ирис, червени плодове, амбра, мускус!

В Древен Египет бляскавият ирис бил символ на сила и величие. Днес е едно от най-ценените цветя в света на парфюмерията – почетната съставка в някои от най-престижните аромати в света. Златният ирис придава усещане за свежест в сърцето на Парфюмна вода Divine Idol и оставя впечатление за неподправен лукс.

За ароматните нотки:

Връхни нотки: червени плодове, мандарина, нероли.

Сърцевина: златен ирис, бели цветя.

Основа: мускус, амбра, шипрови нотки.

Потопете се в разкошен ароматен блясък, неизчерпаема увереност, и хипнотична чувственост! Неусетно омагьосвате с очарователното си присъствие.

  1. Спрей за тяло Divine Idol – покажете своето великолепие с помощта на този флорално-дървесен аромат за цялото тяло. Омагьосвайте с чувственото му ухание.

Освободете богинята в себе си и заявете своето великолепие с комплект Divine Idol на Орифлейм! САМО през МАРТ с най-добра цена от Орифлейм – 27,99 лв.! Ще го откриете на стр.23 в актуалния каталог 3 на Орифлейм. – Код на комплекта: 732657

Share This