Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Комплект Be the legend

komplekt-be-the-legend

Комплект Be the legend на Орифлейм за харизматичния мъж със собствен стил.

Ако обичате да сте винаги в центъра на събитията, имате нужда от аромат, който да Ви откроява от тълпата. Подчертайте уникалния си стил с Комплект Be the legend! Комплектът съдържа:

  1. Тоалетна вода Be the legend – за чаровния мъж със стил, роден да се откроява сред останалите. Перфектният аромат за градския мъж, който следва собствения си път със стил и непокорен дух. Излъчващ сила и в същото време небрежен чар, той е роден да бъде легенда.

С уханието на  Be the legend на Орифлейм ще се откроите сред останалите с уникалния аромат, създаден за чаровния мъж – едновременно властен и нежен, закачлив и заедно с това мистериозен. Един неустоим аромат на контрастите – съчетание от топло ухание на кожа, свежестта на сочна ябълка и опияняващата топлина на боб „Тонка”.

За ароматните съставки:

Връхни нотки: кардамон, бергамот, ябълка.

Сърцевина: здравец, индийско орехче, кожа.

Основа: ветивер, амбра, боб „Тонка”.

Ароматът е олицетворение на стилния мъж, готов да рискува и да спечели всичко. Перфектният аромат за харизматичните мъже, които обичат да се открояват сред останалите.

  1. Рол-он дезодорант Be The Legend – любимото ухание на хиляди мъже вече и в рол-он дезодорант! Уверен, но в същото време скромен; експaнзивен и заедно с това спокоен – такъв е мъжът в спил Be the legend на Орифлейм! Рол-он дезодорант с енергизиращ аромат, който разпалва искрата на контрастите в Него с освежаваща ябълка, плътна кожа и зърна боб “Тонка”.

Превърнете се в център на вниманието, без дори да се опитвате… Бъдете чаровни и неустоими през целия ден с Комплект Be the legend на Орифлейм! САМО до 14 ФЕВРУАРИ на специална промоционална цена от Орифлейм – 22,99 лв.! Ще го откриете на стр.41 в актуалния каталог 2. – Код на комплекта: 148799

Share This