Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Клетъчно подмладяващ крем Диамант

kletchno-podmladyavashh-krem-diamant

Осигурете на кожата си антиейджинг ефект ден и нощ с Клетъчно подмладяващ крем Диамант на Орифлейм! За по-млада и сияйна кожа САМО след 14 дни!

Този великолепен клетъчно подмладяващ крем комбинира високоефективен комплекс и луксозни съставки, за да се справи с белезите на стареене и да накара кожата да изглежда млада, красива и сияйна. Благодарение на екстракта от бял трюфел и комплекса Eternal Beauty той осигурява пълноценната антиейджинг грижа, от която тя се нуждае.

С богата текстура, клетъчно подмладяващ крем Диамант на Орифлейм озарява кожата, намалява фините линии и бръчките и стяга контурите на лицето. Легендарна възстановяваща формула, обогатена с истински диамантен прашец, който придава сиянието на кожата. Екстрактът от бял трюфел помага за намаляване появата на фините линии и бръчките. Клетъчно подмладяващ крем Диамант на Орифлейм повдига и оформя контурите на лицето благодарение на специален протеинов комплекс.

Изключително богат крем, който възстановява кожата на лицето на клетъчно ниво и я прави по-стегната, по-еластична, по-сияйна.

Луксозно начало и край на всеки ден!

РЕЗУЛТАТИ:

– ИЗРАВНЕН ТЕН, СИЯЙНА КОЖА

Избистря тена на кожата: 76% ефективност /самооценка на 90 жени след 4-седмична употреба/

– ИНТЕНЗИВНА ХИДРАТАЦИЯ

– ВИДИМО СТЯГАНЕ НА КОЖАТА – ЛИФТИНГ ЕФЕКТ

Кожата изглежда така, сякаш сте се подложили на лифтинг терапия: 79% ефективност /самооценка на 90 жени след 4-седмична употреба/

САМО до края на НОЕМВРИ Клетъчно подмладяващ крем Диамант е с най-добра цена за годината от Орифлейм – 19,99 лв. Ще го откриете на стр.165 в актуалния каталог 11. – Код: 13659

Share This