Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Капсули за лице NovAge Nutri6

kapsuli-za-litse-novage-nutri6

Капсули за лице  NovAge Nutri6! С 6 ценни натурални масла, които омекотяват, изглаждат и съживяват кожата! Подходящи за всяка възраст! С богато на нутриенти подхранващо олио, което възстановява уморената кожа, изгубила блясъка си. Уникалната комбинация от шест ценни натурални масла в капсулите за лице NovAge Nutri6 подхранва в дълбочина за повече сияние, гладкост и мекота. Олио със забележително лека и същевременно интензивно подхранваща текстура, което се разнася лесно и бързо, попива в кожата, за да я направи мека и нежна. Значително изглажда кожата и прави тена по-равномерен.

Капсулите за лице NovAge Nutri6 от Орифлейм съдържат уникална смес от масла, която е богата на мастни киселини, липиди, антиоксиданти, витамин и минерали. Те работят в синхрон за дълбоко подхранване, предпазване на кожата в дълбочина и възстановяване на нейното добро здраве. Ето ползите на всяко от тези масла:

Масло от сусам: То е богато на хидратиращи и омекотяващи витамини, минерали и липиди. Антиоксидантите помагат срещу увреждащите кожата свободни радикали.

Масло от авокадо: Богато на подхранващи съставки, които стягат кожата, правят я по-плътна и помагат за предпазването на естествената липидна бариера. Антиоксидантите помагат за предпазване от действието на увреждащите кожата свободни радикали.

Масло от прасковена ядка: Притежава невероятни хидратиращи и подхранващи свойства за мека и еластична кожа. (Изключително ефективно хидратира и балсамира за мека и eластична кожа.)

Масло от ливадина: Богато на подхранващи минерали, липиди и мастни киселини, които правят кожата мека и възстановена. (благодарение на които усещате кожата си подхранена и мека.)

Масло от касис: Богат източник на омега-3 и -6 мастни киселини. Прави кожата мека, плътна и със здрав вид. (дава на кожата по-здрав вид, прави я мека и еластична.)

Масло от соя: Богат източник на ценни мастни киселини – подхранва и възстановява кожата, като я прави мека, гладка и хидратирана (подхранена).

РЕЗУЛТАТ – Подобрява вида на кожата след 4 седмици.

Кожата е:

  • по-мека;
  • по-гладка;
  • видимо по-хидратирана.

ПОТРЕБИТЕЛСКА ОЦЕНКА – 100 % удовлетвореност!

САМО през МАРТ за лице NovAge Nutri6 са на специална промоционална цена от Орифлейм 32,99 лв.! Ще ги откриете на стр.27 в актуалния каталог 3 на Орифлейм. – Код: 32631

Share This