Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Интензивна възстановяваща маска с нощно действие NovAge

intenzivna-vzstanovyavashha-maska-s-noshhno-deystvie-novage

Интензивна възстановяваща маска с нощно действие NovAge8 ЧАСА РАЗКРАСЯВАЩ СЪН В БУРКАНЧЕ! Подходяща за ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ!

Хубавата кожа започва с добрия сън. Той е от основно значение за красотата на кожата. Часовете, в които тялото си почива, е времето, в което клетките на кожата работят най-усилено – възстановяват се, регенерират се, обновяват се. Освен това, през нощта кожата губи много вода, а добрата хидратация също е от съществено значение за поддържането на здрава и красива кожа.

Изглеждайте свежи и отпочинали на сутринта с помощта на Интензивна възстановяваща маска с нощно действие NovAge, създадена да помага на кожата Ви да взима най-доброто от нощния сън. Подхранващата интензивна формула е обогатена с олио от инка инчи и масло от купуасу, които възстановяват влагата и естествената защитна бариера на кожата, а хиалуроновата кисeлина повишава хидратацията. Интензивна възстановяваща маска с нощно действие NovAge премахва следите от умора за видимо отпочинала кожа на сутринта.

Използвайте 1 – 2 пъти седмично след нанасянето на нощния крем.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Използвайте веднъж или два пъти седмично. Нанасяйте с помощта на шпатулка, след като сте си сложили нощен крем. Оставете да действа през нощта. За най-добри резултати използвайте и другите продукти от серията NovAge, отговарящи на нуждите на Вашия тип кожа.

Вижте РЕЗУЛТАТИТЕ още след ПЪРВОТО НАНАСЯНЕ /потребителски тест/:

– Ефективно намалява следите от умора още след първото нанасяне – 82%.

– Интензивна хидратация & подхранване още след първото нанасяне – 92%.

САМО до КРАЯ НА ЮНИ Интензивна възстановяваща маска с нощно действие NovAge е с най-добра цена за годината от Орифлейм – 19,99 лв. Ще я откриете на стр.167 в актуалния каталог каталог 11 – Код: 33490

Share This