Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Хидратиращ дневен крем NovAge True Perfection

hidratirashh-dneven-krem-novage-true-perfection

Хидратиращ дневен крем NovAge True Perfection – перфектна кожа + антиейджинг защита!

Озарете уморената кожа и запазете младостта! Вашите най-добри резултати за хидратирана, сияйна кожа ще постигнете със серията NovAge True Perfection! Високоефективна серия за грижа за кожата, създадена да противодейства срещу вредите от забързания живот и да забави появата на първите признаци на стареенето на кожата. Клинично доказано подобрява вида на кожата!  Осигурява интензивна хидратация, увеличава сиянието и минимизира порите. Съдържа 5 продукта със стандартен размер. Препоръчва се за възраст 20+.

Хидратиращ дневен крем NovAge True Perfection–  с високоефективна формула, обогатен с екстракт от албиция и растителни стволови клетки от акай бери. Осигурява мигновена хидратация с дълготрайно действие и прави кожата свежа, сияйна, със здрав вид и минимизирани пори. Помага за забавяне на появата на бръчки и фини линии. С лек аромат.

СЪСТАВКИ:

Нова формула с екстракт от растителни стволови клетки на акай бери! Патентованият екстракт от албиция помага за намаляване на натрупаните клетъчни замърсявания, премахва несъвършенствата и забавя образуването на бръчките. Екстрактът от растителни стволови клетки на акай бери подобрява хидратацията, повишава клетъчния метаболизъм и предпазва кожата от въздействието на свободните радикали.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ хидратиращия дневен крем NovAge True Perfection:

Нанасяйте всяка сутрин. Разнесете по кожата, като си служите с върха на пръстите. Избягвайте зоната около очите. За допълнителна слънцезащита после нанесете BB крем или предпазващия дневен крем.

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ:

  • Мигновена хидратация.
  • Озарява кожата на лицето.
  • Свива порите.
  • 11 пъти по-сияйна кожа /11 пъти повече сияние за кожата/.

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ на Орифлейм – САМО през ЮНИ Хидратиращ дневен крем NovAge True Perfection е на цена от 21,99 лв. Ще го откриете на стр.64 от актуалния каталог 6. – Код: 31978

Share This