Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Глинена маска за контрол над омазняването Pure Skin

glinena-maska-za-kontrol-nad-omaznyavaneto-pure-skin

Глинена маска за контрол над омазняването Pure Skin – за чиста и здрава кожа без пъпки!

Глинена маска за контрол над омазняването Pure Skin абсорбира омазняването и предотвратява появата на пъпки. Със салицилова киселина за контрол над омазняването и намаляване на лъщенето благодарение на глина и салицилова киселина. С успокояващ комплекс, който носи комфорт на кожата.

СЪСТАВКИ:

– Салицилова киселина – мощна съставка за борба с пъпките, която се съдържа във всички продукти Pure Skin. Тя почиства кожата в дълбочина, като отстранява мъртвите клетки и прониква надълбоко в порите, за да ги отпуши. Това, в комбинация с противобактериалните й свойства, осигурява ефективно действие срещу съществуващите пъпки и предотвратява и образуването на нови.

– Успокояващ комплекс – съдържа босилек, зелен чай и пантенол. Помага за успокояването на склонната към акне кожа.

  • Пантенол– много хидратиращ, успокояващ и омекотяващ кожата. Помага за възстановяването на кожата, което го прави мощна съставка за облекчаване на пъпките, червените петна и стесираната кожа.
  • Босилек– богат на антиоксиданти с успокояващ ефект за кожата. Витамин C в екстракта от босилек успокоява стресираната кожа при формирането на пъпките.
  • Зелен чай – богат на нутриенти, които помагат за успокояването на пъпките, предпазването на кожната бариера и осигуряването на комфорт за кожата.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ Глинена маска за контрол над омазняването Pure Skin:

– Използвайте 1-2 пъти седмично.

– Нанесете тънък слой от маската върху кожата, като избягвате зоната около очите.

– Оставете да подейства 5 минути, след което отмийте с топла вода.

РЕЗУЛТАТИ:

  • Предотвратява появата на нови пъпки.
  • Намалява лъщенето и омазняването.
  • Успокояващият комплекс носи комфорт на кожата.

САМО до 16 ЯНУАРИ Глинена маска за контрол над омазняването Pure Skin е с най-добра цена за годината от Орифлейм – 6,49 лв. Ще я откриете на стр.117 в актуалния каталог 1. – Код: 41674

Share This