Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Гел за лице и тяло за след слънце Sun 360

gel-za-litse-i-tyalo-za-sled-slntse-sun-360

Гел за лице и тяло за след слънце Sun 360 – успокояващ гел, който мигновено носи комфорт на изгорялата от слънцето кожа. Уникалната охлаждаща текстура е обогатена с ледникова вода и хидратиращ екстракт от дива къпина, които създават охлаждашо усещане до -2 градуса. Придава на кожата хидратация, свежест и мекота. Абсорбира се бързо. Дерматологично тестван.

ЗА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ на Гел за лице и тяло за след слънце Sun 360:

ЛЕДНИКОВА ВОДА – Произлизаща от 4000 м надморска височина и богата на минерали, тя достига до слоеве на кожата, до които обикновената вода не може, като заедно с това предпазва клетките от топлинния стрес.

ЕКСТРАКТ ОТ ДИВА КЪПИНА – Нейните високи нива на захари и минерали помагат на кожата да остане хидратирана. Богата на витамини A, C и E, тя предпазва кожата и от UV лъчите.

УСПОКОЯВАЩА И ОХЛАЖДАЩА ТЕКСТУРА – Дарява кожата с охлаждащо усещане с до -2 градуса за до 20 минути. На основата на лецитин – молекула с текстура, сходна на клетъчните мембрани в кожата.

РЕЗУЛТАТ – Мигновено успокоява кожата след излагане на слънце – според 99 % от потребителите.

Летен съвет ЗА КРАСОТА – Използването на слънцезащитни кремове няма да Ви попречи да се сдобиете с красив тен. Знаете ли, че продуктите за след слънце могат да го направят по-дълготраен? Тъй като хидратират и възстановяват кожата, те помагат на тена да се задържи по-дълго!

САМО през АВГУСТ Гел за лице и тяло за след слънце Sun 360 е на специална промоционална цена от Орифлейм – 9,99 лв. Ще го откриете на стр.15 в актуалния каталог 8. – Код: 35759

Share This