Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Фон дьо тен против стареене Giordani Gold с ПОДАРЪК

fon-do-ten-protiv-stareene-giordani-gold-s-podark

Фон дьо тен против стареене Giordani Gold от Орифлейм – тайната на съвършената кожа. СЕГА на специална промоционална цена САМО 17,99 лв. и с ПОДАРЪК апликатори за фон дьо тен – комплект от 4 бр.

Радвайте се на кожа с по-младежко излъчване и по-равномерен тен с Фон дьо тен против стареене Giordani Gold от Орифлейм – прикрива несъвършенствата, изравнява тена и придава видимо по-младежки вид на кожата. Обогатен с екстракт от бял трюфел с антиоксидантни качества и SPF 8. Фон дьо тен против стареене Giordani Gold видимо озарява кожата и я дарява с гладкост и мекота. Насладете се на усещането за безупречна кожа със сияен тен.

Изберете най-подходящия за Вас измежду 5-те естествени нюанса и се радвайте на усещането за съвършена кожа – мека, гладка, с младежко излъчване

Porcelain – код: 32047

Light Rose – код: 32048

Light Ivory – код: 32049

Rose Beige – код: 32050

Natural Beige – код: 32051

САМО СЕГА при покупка на Фон дьо тен против стареене Giordani Gold от Орифлейм получавате ПОДАРЪК апликатори за фон дьо тен за равномерното му нанасяне. Ще откриете тази неустоима оферта на стр.105 в актуалния каталог 4 на Орифлейм.

Share This