Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Фон дьо тен Giordani Gold Pure Úforia

fon-do-ten-giordani-gold-pure-uforia

Фон дьо тен Giordani Gold Pure Úforiaбляскаво сияние, което можете да видите и да усетите!

Новият фон дьо тен на Giordani Gold е с лека формула, която уеднаквява тена и придава на кожата кристален блясък, излъчващ здраве. Това не е всичко: неговата специална технология създава усещане за щастие при нанасянето му. Хармония, която можете да видите и да усетите!

Фон дьо тен Giordani Gold Pure Uforia е създаден с холистичен подход, осигуряващ перфектни резултати благодарение на технология за фина текстура и хидратация в дълбочина.

Какво прави Фон дьо тен Giordani Gold Pure Úforia толкова УНИКАЛЕН:

– CRYSTAL GLOW FUSION е уникална комбинация от пептиди за блясък и хармониращи цветни пигменти, които намаляват видимостта на тъмните петна и зачервяванията, уеднаквяват цвета на кожата и мигновено й придават сияйно излъчване.

– HARMONY ESSENCE е високоефективен комплекс, вдъхновен от природата, допринасящ за гладкостта на кожата. Съдържа частици, базирани на естествената структура на кожата. Когато нанасяте фон дьо тена, тя разпознава частиците и се създава еуфорично усещане за хармония на кожата.

– Комплексът HYDRA BLEND е създаден за хидратиране в дълбочина, под повърхността на кожата, за великолепно сияние и блясък.

– Слънцезащита – SPF 35+

– НЕКОМЕДОГЕНЕН – не запушва порите и така предотвратява появата на черни точки и акне.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

– Нанасяйте фон дьо тена върху почистена кожа.

– Може да си служите с върха на пръстите или с четката за постигането на безупречни резултати.

– Нанесете основата внимателно с къси щрихи, след което надградете колкото пожелаете.

Фон дьо тен Giordani Gold Pure Úforia се предлага в 8 естествени нюанса:

42360 – Porcelain

42361 – Ivory

42362 – Vanilla

42363 – Beige

42364 – Golden Sand

42365 – Almond

42366 – Amber

42367 – Caramel

СЪВЕТ:

Перфектният нюанс не означава цвят, който е абсолютно същият като тена на лицето. Изберете леко по-светъл тон, тъй като фон дьо тенът се окислява по естествен начин през деня и потъмнява от самосебе си.

САМО до 19 ЮНИ Фон дьо тен Giordani Gold Pure Úforia е с най-добра цена за годината от Орифлейм – 18,99 лв. Ще го откриете на стр.71 в актуалния каталог 8.

Share This