Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Дневен крем с лифтинг ефект NovAge Ultimate Lift

Дневен крем с лифтинг ефект NovAge Ultimate Lift за по-стегната, по-млада кожа САМО СЛЕД 12 СЕДМИЦИ! С растителни стволови клетки и със SPF 15.

Дневен крем с лифтинг ефект NovAge Ultimate Lift на Орифлейм

Серията за грижа за кожата Novage Ultimat Lift на Орифлейм – революционнo научнo откритие за лифтинг & стягане на кожата! Препоръчва се за възраст 40+.

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ:

  • Изглажда бръчките.
  • Възстановява еластичността – 70% повече еластичност след 12 седмици.
  • Оформя контурите на лицето – по-стегната кожа след 4 седмици.

Луксозният, високоефективен дневен крем с лифтинг ефект NovAge Ultimate Lift на Орифлейм е обогатен с комплекса AspartoLift, който възстановява стегнатостта и еластичността на кожата за видими лифтинг резултати. С екстракт от растителни стволови клетки за изглаждане на бръчките. Със SPF 15, който предпазва от фотостареене. С лек, деликатен аромат.

КАК ДА НАНАСЯТЕ: Нанасяйте всяка сутрин след серума. Разнесете по цялото лице с върха на пръстите, като избягвате зоната около очите.

За максимален ефект използвайте заедно с другите продукти от серията NovAge Ultimate Lift на Орифлейм! Използването на цялата серия NovAge Ultimate Lift в четири лесни стъпки придава на кожата свежест, сияйност, кадифена мекота и копринена нежност, плътност и еластичност и намалява бръчките. Създава усещането за лукс, комфорт и неувяхваща младост.

КАК ДЕЙСТВА Дневен крем с лифтинг ефект NovAge Ultimate Lift на Орифлейм:

  • МИГНОВЕНО омекотява, изглажда и прави кожата сияйна. Предпазва от фотостареене.
  • СЛЕД ВРЕМЕ Изглажда, стяга и възстановява еластичността на кожата, като заедно с това намалява бръчките.

За по-стегната, по-млада кожа САМО СЛЕД 12 СЕДМИЦИ изберете Дневен крем с лифтинг ефект NovAge Ultimate Lift на Орифлейм! САМО през НОЕМВРИ на специална промоционална цена от Орифлейм – 34,99 лв. – Код: 31540. Ще го откриете на стр.116 в актуалния каталог 11.

Share This