Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Дневен крем Optimals Even Out SPF 20

dneven-krem-optimals-even-out-spf-20

Дневен крем Optimals Even Out SPF 20 – формулиран с подхранващи нутриенти за кожата, който помага за предотвратяване появата на тъмни петна. С комплекс UniTone, витамин Е от семена от червена боровинка и комплекс PolluProtect, които помагат за предпазване на кожата от замърсяване, UV лъчите и преждевременно стареене.

ЗВЕЗДНИ СЪСТАВКИ:

Екстракт от грах и захарозен дилаурат – действат заедно за намаляване на тъмните петна чрез понижаване синтеза и активността на меланина в кожата.

Екстракт от цариградско грозде – естествен източник на лимонена киселина, която помага за повишаване на клетъчното обновяване.

КАК ДЕЙСТВА:

Витамин C + Салицилова киселина от брястолистно орехче работят в синергия за намаляване на тъмните петна за чиста кожа с равномерен тен.

Есенциални мастни киселини от шипково масло – възстановяват на кожната бариера през нощта.

– POLLUPROTECT – невидим, естествен предпазен щит, съдържащ полимер. Използван в дневния крем, за да предпази кожата от мръсните частици във въздуха и от стреса, причинен от факторите на външната среда.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Как: Използвайки коичество колкото грахово зърно, нанасяйте върху бузите, челото и брадичката. Масажирайте кожата, докато кремът попие напълно.

Къде: Върху цялото лице, като избягвате зоната около очите.

Кога: Нанасяйте през деня. Нанасяйте върху почистена кожа след серумната есенция.

Optimal съвет: Изчакайте кремът да попие напълно в кожата, преди да нанесете грима.

Според 86% от потребителите Optimals Even Out озарява кожата само след 2 седмици!

За безупречен вид на кожата след 2 седмици изберете Дневен крем Optimals Even Out SPF 20! САМО до 7 ЮНИ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 8,99 лв. Ще го откриете на стр.27 в актуалния каталог 6. – Код: 42552

Share This