Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Дневен крем Optimals Age Revive

dneven-krem-optimals-age-revive

Дневен крем Optimals Age Revive – най-добрата антиейджинг защита за Вашата кожа от преждевременно стареене.

Подходящ за всеки тип кожа, за възраст 30+.

РАСТИТЕЛНИ ЕКСТРАКТИ с множество полезни действия са в основата на комбинациите от естествени шведски съставки в Age Revive. Всеки от тях помага за постигането на по-красива, по-млада кожа с по-незабележими белези на стареенето.

Дневен крем Optimals Age Revive SPF 15  – антиейджинг дневен крем със SPF 15. Помага за предпазване и подсилване на кожната бариера. Намалява фините линии, бръчките и тъмните петна и предпазва кожата от UV увреждането и преждевременното стареене с помощта на естествени съставки.

С минерали, захари и аминокиселини от листа на бяла бреза, флавоноиди от червен касис, комплекси Multi Renewal8 и PolluProtect. Формулиран със специални нутриенти за кожата, които я правят по-стегната и устойчива на външни въздействия.

Активни съставки:

– Минерали, захари и аминокиселини от листа на сребърна бреза – помагат за озаряване на кожата и предотвратяване на появата на тъмни петна.

Комплекс PolluProtect – естествен, защитен полимерен щит, който предпазва кожата от появата на белези на стареенето, замърсяването във въздуха и стреса, причинен от външната среда.

Комплекс с двойно действие Multi Renewal8 – съдържа полифеноли от грах и растителни стероли от морски зърнастец, подобрява стегнатостта и еластичността на кожата, като увеличава синтеза на колаген и еластин. Помага за възстановяване на кожната бариера.

Флавоноиди от червен касис, познати с техните антиоксиданти свойства, които помагат за предотвратяване на преждевременното стареене за стегната и устойчива на външните въздействия кожа.

Изберете Дневен крем Optimals Age Revive – за подхранване на кожата с балансирани нутриенти! До 19 ЮНИ намален от 24,00 лв. на 15,99 лв. за 1 бр. или 10,99 лв. при покупка на още 1 продукт Optimals от стр.109 до стр.115.  Ще откриете офертата на стр.109 в актуалния каталог 8. – Код: 42548

Share This