Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Дневен крем NovAge Ecollagen Wrinkle Power SPF 35

dneven-krem-novage-ecollagen-wrinkle-power-spf-35

Дневен крем NovAge Ecollagen Wrinkle Power SPF 35

Суперефективен, многофункционален дневен крем, който хидратира, коригира бръчките и помага за забавяне на стареенето. Мигновено прави кожата мека, гладка и сияйна. С повишаващ колагена трипептиден комплекс, екстракт от растителни стволови клетки на еделвайс, SPF 35, UVA защита и комплекс за предотвратяване на замърсяването на кожата от въздуха. Осигурява целодневна хидратация. Клинични, потребителски и дерматологични тестове. Подходящ за възраст 30+.

КАК ДЕЙСТВА Дневен крем NovAge Ecollagen Wrinkle Power:

  • SPF 35 и UVA защита: UV защитата е най-доброто средство за забавяне на стареенето. Дневният крем осигурява защита SPF 35 и UVA.
  • Защитен комплекс Pollution Protect Technology: Предназначен за предпазване на кожата от негативното въздействие на вредните фактори в околната среда, като например замърсяването. Той образува невидим филм върху кожата, който й позволява да диша, но пречи на вредните частици от замърсения въздух да влязат в контакт с кожната бариера.
  • Комплекс InstaSmooth: Тази съставка мигновено запълва бръчките и подпомага действието на повишаващия колагена трипептиден комплекс.
  • Хидратиращ комплекс: Специална комбинация от хидратиращи съставки, които клинично доказано осигуряват хидратация за целия ден.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

Нанесете 5 точки от кремa с големината на грахово зърно върху челото, всяка от бузите, носа и брадичката. Разнесете с нежни потупващи или масажиращи движения, докато попие напълно, като избягвате областта около очите.

За максимален ефект използвайте с останалите продукти от серията NovAge Ecollagen Wrinkle Power, която клинично доказано мигновено намалява бръчките с до 49%!

САМО през НОЕМВРИ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 31,99 лв. Ще го откриете на стр.122 в актуалния каталог 11. – Код: 42426.

Share This