Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Дневен и околоочен крем Optimals Even Out

dneven-i-okoloochen-krem-optimals-even-out

Дневен и околоочен крем Optimals Even Out – за равномерен тен и защита на кожата от преждевременно стареене!

  1. Дневен крем Optimals Even Out SPF 20 – формулиран с подхранващи нутриенти за кожата, който помага за предотвратяване появата на тъмни петна. С комплекс UniTone, витамин Е от семена от червена боровинка и комплекс PolluProtect, които помагат за предпазване на кожата от замърсяване и преждевременно стареене.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Витамин C + Салицилова киселина от брястолистно орехче работят в синергия за намаляване на тъмните петна за чиста кожа с равномерен тен.

Витамин E от масло от боровинки – антиоксдианти, които помагат за предпазването на кожата от действието на свободните радикали.

Есенциални мастни киселини от шипково масло – възстановяват на кожната бариера през нощта.

PolluProtect – невидим, естествен предпазен щит, съдържащ полимер. Използван в дневния крем, за да предпази кожата от мръсните частици във въздуха и от стреса, причинен от факторите на външната среда.

UniTone – естествен комплекс с двойно действие, който намалява и предотвратява хиперпигментацията и разкрива по-сияйна кожа с по-равномерен тен.

До 31 ЯНУАРИ намален от 20,00 лв. на 9,99 лв. – Код: 42552

  1. Крем за околоочния контур Optimals Even Out – крем с лека текстура, който осигурява мигновена хидратация, намалява тъмните кръгове и озарява околоочния контур. Подходящ за всеки тип кожа. Дерматологично тестван.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Витамин C + Салицилова киселина от брястолистно орехче.

Специалните нутриенти помагат за намаляването на тъмните петна и постигането на по-равномерен, по-озарен тен. С естествени ексфолииращи частици, които помагат за изглаждане на кожата.

Флавоноиди от бял равнец – антиоксиданти съставки, които помагат за омекотяване на деликатната кожа около очите.

UniTone – естествен комплекс с двойно действие, който намалява и предотвратява хиперпигментацията като тъмните кръгове и предотвратява образуването на тъмни петна, за разкриването на по-сияйна кожа с равномерен тен.

До 31 ЯНУАРИ намален от 18,00 лв. на 8,99 лв. – Код: 42550

За безупречен вид на кожата без тъмни петна изберете дневен и околоочен крем Optimals Even Out! Ще ги откриете на стр.126 в актуалния каталог 2.

Share This