Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Дневен и нощен крем Спри времето SkinGenistII™

dneven-i-noshhen-krem-spri-vremeto-skingenistii

Дневен и нощен крем Спри времето SkinGenistII™ на Орифлейм – за кожа неподвластна на годините!

Ако сте динамична дама и не се предавате пред предизвикателствата на живота, ако носите младежки дух, но кожата Ви има нужда от ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, сега е най-подходящият момент да я дарите с високоефективна интензивна грижа!

Серията с интензивно действие Спри времето SkinGenistII™ на Орифлейм е разработена именно с тази цел. Тя съдържа високоефективни продукти, които намаляват дълбоките бръчки, повишават еластичността и сиянието на кожата и й придават младежки вид.

САМО СЕГА дневен и нощен крем Спри времето SkinGenistII ™ са с най-добра цена за годината!

 1. Интензивен дневен крем Спри времето SkinGenistII™ SPF 15 – Високо ефективен антиейджинг дневен крем, който помага да се преборите с хормоналното стареене на кожата, прави я по-стегната, по-плътна, по-еластична ден след ден. Интензивен дневен крем Спри времето SkinGenistII™ драстично намалява бръчките и реактивира младежкия потенциал на кожата. Мощен микс от стимулиращи компоненти в луксозна формула. Съдържа патентован соев комплекс genisteinSOY и аминокиселинен комплекс Amino+, които намаляват отпускането на кожата, свързано с хормоналните промени.

Пречистен генистеин от соя GenisteinSOY™ влияе върху гените на красотата, за да възстанови еластичността на кожата и тя да изглежда свежа и сияйна. Уникалният аминокиселинен комплекс Amino+ повишава плътността на кожата и така видимо намалява бръчките и стяга контурите на лицето.

 • Подобрява плътността и еластичността на кожата.
 • Поддържа кожата сияйна и свежа.
 • Помага за стягане на лицевите контури и видимо намалява бръчките.

Код: 24185

 1. Интензивен нощен крем Спри времето SkinGenistII™ на Орифлейм – Стимулираща нощна грижа, която се бори с дълбоките бръчки и възстановява еластичността на кожата. Създаден, за да отговори на всички нужди на кожата след менопаузата. Обогатен с генистеин от соя GenisteinSOY™ и аминокиселинен комплекс Amino+, интензивният нощен крем Спри времето SkinGenistII™ доказано изпълва бръчките, стяга контурите на лицето и повишава плътността на кожата. – Код: 24188

Серията Спри времето SkinGenistII™ за интензивна грижа за кожата се бори с всички 6 НЕДОСТАТЪКА НА ЗРЯЛАТА КОЖА:

 • Загуба на плътност.
 • Дълбоки бръчки.
 • Повяхнал тен.
 • Неравномерен тен.
 • Увисване на кожата.
 • Отпуснати контури.

ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ:

 • По-плътна и по-еластична кожа.
 • Драстично намаляване на бръчките.
 • Кожата е сияйна и свежа.

ПОТРЕБИТЕЛСКА ОЦЕНКА: 82% от жените над 55-годишна възраст, използвали дневен и нощен крем Спри времето SkinGenistII™ заявяват, че СЛЕД 6 СЕДМИЦИ кожата им изглежда по-плътна и по-еластична.

Поемете контрола над бръчките с интензивната серия за грижа за кожата Спри времето SkinGenistII ™ на Орифлейм! За жените на 55+, които искат да се преборят със стареенето на кожата, свързано с менопаузата. Луксозна грижа против бръчки за много зряла кожа с пречистен, капсулиран генистеин от соя, който стимулира гените на красотата. Контролирайте хормоналното стареене на кожата и разкрийте по-гладка, възстановена и стегната кожа – дори по време на менопаузата.

Ще откриете дневния и нощния крем Спри времето SkinGenistII™ на Орифлейм на стр.146 в актуалния каталог 4.

Share This