Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Дневен и нощен крем Optimals Even Out

dneven-i-noshhen-krem-optimals-even-out

Дневен и нощен крем Optimals Even Out – избавете се от тъмните петна – бързо и лесно! Подходящи за ВСИЧКИ възрасти и за ВСЕКИ ТИП кожа! САМО през ОКТОМВРИ – на промоционална цена от Орифлейм – общо за 21,99 лв.

Намалете тъмните петна и се радвайте на равномерен, сияен тен с дневен и нощен крем Optimals Even Out на Орифлейм!

– Предпазващ дневен крем Optimals Even Out SPF 20 – Хидратиращ дневен крем, който Ви помага да разкриете кожа с естествено сияен, равномерен тен. Ефективно предотвратява появата на тъмни петна и помага за намаляване на хиперпигментацията. Съдържа SPF 20 за предпазване на кожата от фотостареене и от вредното въздействие на слънчевите лъчи. Формулиран с уникална комбинация от естествени шведски съставки, озаряващ комплекс LumiLight и специална съставка, предотвратяваща замърсяването на кожата. Дерматологично тестван. – Код: 32479

– Възстановяващ нощен крем Optimals Even Out на Орифлейм – Богато подхранващ нощен крем, който намалява и предотвратява появата на тъмни петна, като заедно с това изравнява тена и придава на кожата красиво сияние. С уникална комбинация от естествени шведски съставки и озаряващ комплекс LumiLight. За всеки тип кожа. – Код: 32480

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ дневен и нощен крем Optimals Even Out:

Нанасяйте всяка вечер върху чиста кожа, като избягвате зоната около очите. За най-добри резултати препоръчваме използването на всички продукти за грижа за кожата от серията Optimals Even Out на Орифлейм.

РЕЗУЛТАТИ ОТ ПОТРЕБИТЕЛСКИ ТЕСТОВЕ:

  • 8/10 жени са съгласни, че намалява появата на тъмни петна.
  • 8/10 жени са съгласни, че изравнява тена.

САМО през ОКТОМВРИ вземете дневен и нощен крем Optimals Even Out на специална промоционална цена от Орифлейм – 21,99 лв. за двата. Ще ги откриете на стр.49 в актуалния каталог 10.

Share This