Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Дневен и нощен крем Optimals Age Revive

dneven-i-noshhen-krem-optimals-age-revive

Дневен и нощен крем Optimals Age Revive – ежедневна защита от преждевременно стареене. За възраст 35+ при ранни белези на стареене.

Обновената серия за грижа за кожата Age Revive на Орифлейм помага за намаляване на различни белези на стареенето за поддържането на красива кожа на всяка възраст. Формулата с типично шведски растения и комплекси с естествен произход атакува и подобрява 8 ключови белега на стареенето, запазва здравия вид на кожата и я предпазва от стреса на околната среда.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

  • Минерали, захари и аминокиселини от ЛИСТА НА БЯЛА БРЕЗА помагат за предотвратяването на тъмните петна
  • MULTI RENEWAL8 подобрява стегнатостта и еластичността на кожата
  • POLLUPROTECT е естествен, защитен полимерен щит, който предпазва кожата от появата на белези на стареенето, замърсяването във въздуха и стреса, причинен от външната среда.

ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА – КОМПЛЕКС MULTI RENEWAL8:

– Полипептиди от грах помагат на кожата да се предпази от преждевременно стареене и подпомагат хидратацията и възстановяването на епидермиса

– Растителни стероли от морски зърнастец с есенциални мастни киселини помагат за възстановяването на кожната бариера.

  1. Дневен крем Optimals Age Revive SPF 15 (42548) – антиейджинг дневен крем със SPF 15. Помага за предпазване и подсилване на кожната бариера. Намалява фините линии, бръчките и тъмните петна и предпазва кожата от UV увреждането и преждевременното стареене с помощта на естествени съставки.

С минерали, захари и аминокиселини от листа на бяла бреза, флавоноиди от червен касис, комплекси Multi Renewal8 и PolluProtect. Формулиран със специални нутриенти за кожата, които я правят по-стегната и устойчива на външни въздействия.

  1. Нощен крем Optimals Age Revive (42549) – Антиейджинг нощен крем, който помага за омекотяване, подхранване и възстановяване на кожната бариера през нощта. Формулиран с минерали, захари & аминокиселини от листа на сребърна бреза, омега-3 + омега -6 мастни киселини от ленено масло и комплекс Multi Renewal8. Нутриентите за кожата помагат за подсилването й с течение на времето.

САМО до 29 НОЕМВРИ комплект дневен и нощен крем е с най-добра цена за годината от Орифлейм – 18.99 лв. – Код на комплекта: 145107

Ще го откриете на стр.27 в актуалния каталог 15.

Share This