Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Дневен и нощен крем Optimals Age Revive

dneven-i-noshhen-krem-optimals-age-revive

Дневен и нощен крем Optimals Age Revive – 35+. Най-добрата антиейджинг защита за Вашата кожа! Подходящи за всеки тип кожа.

РАСТИТЕЛНИ ЕКСТРАКТИ С МНОЖЕСТВО ПОЛЕЗНИ ДЕЙСТВИЯ са в основата на комбинациите от естествени шведски съставки в Age Revive. Всеки от тях помага за постигането на по-красива, по-млада кожа с по-незабележими белези на стареенето.

ЕСТЕСТВЕНИ ШВЕДСКИ СЪСТАВКИ в дневен и нощен крем Optimals Age Revive:

Червено френско грозде – помага в борбата срещу бръчките и фините линии.

Ленено масло – Омега 3 и Омега 6 подхранват, омекотяват и изглаждат кожата.

Морски зърнастец – антиоксидантното действие на витамин C прави кожата по-сияйна.

Сребърна бреза – предотвратява появата на тъмни петна.

Дневен крем Optimals Age Revive SPF 15 – Антиейджинг крем за лице, който се прицелва в белезите на стареенето. Намалява бръчките и фините линии, като заедно с това хидратира, озарява и подхранва. Предпазва кожата от преждевременно стареене и защитава от замърсяване. Дневният крем Optimals Age Revive Фе формулиран с уникална комбинация от естествени шведски екстракти, предпазващи от замърсяване съставки и стягащи агенти. Дерматологично тестван. – Код: 32474

Нощен крем Optimals Age Revive – Нощен антиейджинг крем за лице, който се прицелва в белезите на стареенето. Интензивно хидратира и подхранва кожата през нощта, като заедно с това намалява бръчките и фините линии, придава сияние и разкрива по-млада кожа на сутринта. Нощният крем Optimals Age Revive е формулиран с уникална комбинация от естествени шведски екстракти и стягащ комплекс. Дерматологично тестван. – Код: 32475

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Нанасяйте дневния крем Optimals Age Revive всяка сутрин, а нощния – всяка вечер върху почистена кожа. Избягвайте зоната около очите.

РЕЗУЛТАТИ:

8/10 жени са съгласни, че продуктите Optimals Age Revive намаляват бръчките и фините линии.

САМО до 28 юни ВСЕКИ КРЕМ Optimals Age Revive за 9,99 лв. Ще ги откриете на стр.7 в актуалния миникаталог 6 на Орифлейм.

Share This