Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Дълготраен минерален фон дьо тен Giordani Gold

dlgotraen-mineralen-fon-do-ten-giordani-gold

Дълготраен минерален фон дьо тен Giordani Gold за перфектна визия! Вашият безценен подарък за безупречна кожа!

Изберете Giordani Gold – символ на безкомпромисно качество! Продуктите от луксозната серия Giordani Gold са най-добрите ни помощници за перфектна визия и младежко излъчване – истинско удоволствие за сетивата!

За безупречна кожа – гладка и сияйна, изберете Дълготраен минерален фон дьо тен Giordani Gold! Обогатен с ревитализиращи вулканични минерали от Италия, той ще осигури перфектен завършек на грима Ви! Осигурява плътно покритие и устойчив цвят. Обогатен с ценни италиански вулканични минерали, които възстановяват кожата и имат антиейджинг ефект. Формулиран със SPF 15 за предотвратяване преждевременното стареене на кожата.

ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА – ВУЛКАНИЧНИ МИНЕРАЛИ

Съставен от пет есенциални минерала, добити директно от върха Етна, комплексът вулканични минерали помага на кожата да засияе и я предпазва от стареене.

Съчетайте грижата за кожата с младежка свежест и сияен тен! Идеалният подарък за всяка ценителка на красотата!

Дълготраен минерален фон дьо тен Giordani Gold се предлага в 5 естествени цвята. Изберете своя нюанс и се радвайте на БЕЗУПРЕЧНА кожа!

Porcelain – код: 31802

Light Rose – код: 31803

Light Ivory – код: 31804

Rose Beige – код: 31805

Natural Beige – код: 31806

Подарете на кожата си перфектен сияен тен с Дълготраен минерален фон дьо тен Giordani Gold! САМО до 4 АПРИЛ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 16,99 лв. Ще го откриете на стр.35 в актуалния каталог 5.

Share This