Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Дълбоко почистващ гел Pure Skin

dlboko-pochistvashh-gel-pure-skin

Дълбоко почистващ гел Pure Skin за чиста и здрава кожа без пъпки!

Почиства кожата от замърсяванията и излишния себум, без да я изсушава. Съдържа салицилова киселина, която има противомикробно действие и отпушва порите, и успокояващ комплекс, който подхранва кожата.

СЪСТАВКИ:

– Салицилова киселина – мощна съставка за борба с пъпките, която се съдържа във всички продукти Pure Skin. Тя почиства кожата в дълбочина, като отстранява мъртвите клетки и прониква надълбоко в порите, за да ги отпуши. Това, в комбинация с противобактериалните й свойства, осигурява ефективно действие срещу съществуващите пъпки и предотвратява и образуването на нови.

– Успокояващ комплекс – съдържа босилек, зелен чай и пантенол. Помага за успокояването на склонната към акне кожа.

  • Пантенол– много хидратиращ, успокояващ и омекотяващ кожата. Помага за възстановяването на кожата, което го прави мощна съставка за облекчаване на пъпките, червените петна и стесираната кожа.
  • Босилек– богат на антиоксиданти с успокояващ ефект за кожата. Витамин C в екстракта от босилек успокоява стресираната кожа при формирането на пъпките.
  • Зелен чай – богат на нутриенти, които помагат за успокояването на пъпките, предпазването на кожната бариера и осигуряването на комфорт за кожата.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ Дълбоко почистващ гел Pure Skin:

  1. Нанесете малко количество от продукта в дланта си.
  2. Навлажнете ръцете и ги разтъркайте една в друга, за да направите обилна пяна. След това нежно масажирайте лицето, като избягвате зоната около очите.
  3. Отмийте с топла вода, за да почистите кожата от продукта.

РЕЗУЛТАТИ:

– Ефективно почиства кожата без да я изсушава.

– Почиства кожата в дълбочина – 93% са съгласни .

– За чиста и здрава кожа без пъпки се доверете на Дълбоко почистващ гел Pure Skin.

САМО до 16 ЯНУАРИ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 6,49 лв. Ще го откриете на стр.117 в актуалния каталог 1. – Код: 41671

Share This