Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Червило The ONE Power Shine HD

chervilo-the-one-power-shine-hd

Червило The ONE Power Shine HD на Орифлейм – очарователен блясък за устните!

Придайте на устните си забележителен обем и великолепен блясък! Озарете усмивката си с помощта на суперотразяващи микроперли и ще оставите незабравимо впечатление. Със своята лека, ултрагладка и овлажняваща текстура червилото дарява устните с хидратация и комфорт през целия ден.

В 8 нежни нюанса с перлен блясък, червилото осигурява средно покритие. С перли MetaShine за забележително сияние и с дълготрайно хидратиращ и подхранващ комплекс LipKiss за по-меки и по-гладки устни. Колкото по-гладки са устните, толкова повече е блясъкът. Подхранващият комплекс LipKiss, обогатен с естествени масла и антиоксиданти, запазва устните меки и гладки за повече блясък и поддържа хидратацията им през целия ден. С перлен комплекс MetaShine за забележителен блясък.

Червило The ONE Power Shine HD на Орифлейм осигурява дълготрайна хидратация и 150% ПОВЕЧЕ БЛЯСЪК от обикновеното червило.

Консистенцията на червилата Power Shine напомня червилата балсам – меки и се нанасят като масло. Цветовете не са наситени, а нежни и бляскави. Едно нанасяне оставя лек цвят и блясък върху устните, при второ нанасяне цветът и блясъкът стават по-интензивни. С лек, деликатен аромат и придава на устните почти гланцов ефект.

Червило The ONE Power Shine HD на Орифлейм не само подчертава устните, но и ги прави по-обемни, благодарение на отразяващите се блестящи частици. Това го прави идеално за по-тънки устни.

Изберете своя цвят измежду 8-те нежни бляскави нюанса и накарайте усмивката Ви да заискри с Червило The ONE Power Shine HD на Орифлейм! Вземете го СЕГА с най-добра цена за годината – САМО за 7,99 лв. Ще го откриете на стр.37 в актуалния каталог 2.

Share This