Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Бронзиращи перли Giordani Gold

bronzirashhi-perli-giordani-gold

Бронзиращи перли Giordani Gold на Орифлейм – усетете магията на класическия блясък! Подарете си успокояващия ефект и красота на морските минерали с тези бижута, вдъхновени от богатството на природата. Изящните бронзиращи перли ще придадат допълнителна доза изискан лукс на вече елегантната Ви визия. За естествен ефект на целуната от слънцето кожа, използвайте Бронзиращи перли Giordani Gold на Орифлейм!

Озарете грима с великолепно, супермодерно сияние в нюанси на розовото. Изящни допълващи се цветове, скрити в майсторски оформени перлички, които подчертават тена и му придават топло излъчване и деликатен блясък. Висококачествени бляскави перли, изработени в Италия, създадени за осигуряването на дълготраен грим и комфорт за кожата. Перличките, оформени на ръка, са обогатени с минерaлен комплекс за комфорт върху кожата и бляскав акцент.

Обогатени със скъпоценни минерали, Бронзиращите перли Giordani Gold на Орифлейм прикриват несъвършенствата, придават естествено сияние и съвършен блясък на кожата на лицето. Идеални за освежаване на лицето и подчертаване на контурите. Използвайте Бронзиращите перли Giordani Gold на Орифлейм като руж, за да оформите скулите и деколтето или нанесете много фин слой върху цялото лице за нежен блясък.

СЪВЕТ: Ако искате деликатен блясък за цялото тяло, стрийте една перличка и я добавете към лосиона или млякото за тяло.

КАК ДА НАНАСЯТЕ:

– Направете няколко кръгови движения върху перлите с върха на голяма четка.

– С леки щрихи нанесете върху зоните, които искате да озарите – скули, чело, брадичка, деколте.

– Може да надградите цвета с повторни щрихи върху избраните места.

Изберете своя цвят измежду трите естествени нюанса на Бронзиращите перли Giordani Gold:

Natural Radiance – код: 32081

Natural Bronze – код: 32082

Natural Peach – код: 32083

Holiday Glow – код: 35196

Бронзиращи перли Giordani Gold на Орифлейм – най-чисто качество, създадено на ръка в Италия! Разкрийте своята естествена красота с бляскаво сияние! СЕГА на специална промоционална цена – САМО 17,99 лв. Ще ги откриете на стр.19 в актуалния каталог 6 на Орифлейм.

Share This