Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Балсам и шампоан за коса ELEO

balsam-i-shampoan-za-kosa-eleo

Балсам и шампоан за коса ELEO от Орифлейм с най-добра цена за годината – САМО 9,99 лв.

Продуктите от серията за грижа за косата ELEO от Орифлейм са обогатени с естествени масла от арган, роза, репей и витамини, които възстановяват косъма отвътре навън, подхранват и заздравяват косата и я правят по-гладка и плътна.

Опитайте и ще се влюбите в косата си!

Подхранващ шампоан и балсам, които възстановяват и предпазват косата от корена до върха – за сияние, здраве и красота. Подходящи за всеки тип коса.

  1. Шампоан Eleo от Орифлейм – Луксозен шампоан, обогатен с естествени масла от роза и арган, репей и витамин F. Богатата ароматна пяна нежно почиства и подхранва косата за блясък, здравина и неустоимо ухание. Подходящ за ВСЕКИ ТИП КОСА. Според 92% от потребителите придава на косата дълготраен блясък – до следващото измиване.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

Нанесете шампоана върху влажна коса. Масажирайте в скалпа и разнесете до краищата, преди да отмиете. – Код: 31609

  1. Балсам Eleo от Орифлейм – Ароматен балсам с богата текстура, обогатен с естествени масла от арган и роза, репей и витамин F. Мигновено подхранва косата и помага за лесното й разресване, като я прави бляскава и лесна за оформяне. Предпазва от накъсване и спомага за интензивно подхранване на косата. Подходящ за всеки тип коса.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

Нанесете балсама в корените и разпределете по дължината към краищата. Отмийте напълно. – Код: 31610

СЪВЕТ: Веднъж седмично замествайте балсама с маската Eleo от Орифлейм.

Подарете на косата си луксозното изживяване с балсам и подхранващ шампоан Eleo с най-добра цена за годината от Орифлейм – 9,99 лв.! Ще ги откриете на стр.81 в актуалния каталог 7 на Орифлейм.

Share This