Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Възстановяващ нощен крем Кралска кадифена колекция

vzstanovyavashh-noshhen-krem-kralska-kadifena-kolektsiya

Възстановяващ нощен крем Кралска кадифена колекция – интензивна грижа и стягащ ефект!

Серията Кралска кадифена колекция, със своите луксозни, богати формули ще Ви помогне да забавите процесите на стареене и да поддържате кожата си естествено красива и стегната.

Подарете на кожата си кадифена мекота с Възстановяващ нощен крем Кралска кадифена колекция на Орифлейм – легендарна интензивно подхранваща формула с нощно действие! Подхранващ нощен крем, обогатен с комплекса Black Iris Infusion™, който възвръща младостта на кожата и я прави по-стегната, докато спите. С луксозна мека текстура.

ЗВЕЗДНИ СЪСТАВКИ:

Ексклузивният комплекс Black Iris Infusion™ комбинира изофлавони на ирис и метеоритни минерали за повишаване производството на колаген и еластин. Резултатът е подобряване на кожната еластичност и намалена поява на бръчки и фини линии.

КАК ДЕЙСТВА:

  • Забавя процеса на стареене на кожата и намалява бръчките.
  • Помага за по-бързото стягане на лицевите контури.
  • Възстановява естествената младост на кожата.
  • Витамин C избистря и изравнява тена за по-сияйна кожа.
  • Екстрактът от черен ирис хидратира и подсилва структурата й за повече тонус и еластичност.

РЕЗУЛТАТ – по-стегнати контури на лицето като след лифтинг.

Кралска кадифена колекция – луксозна серия за интензивна грижа за кожата на Орифлейм, обичана от милиони жени по света заради своето стягащо действие.

В основата на всички продукти от луксозната серия Кралска кадифена колекция на Орифлейм е екстрактът от черен ирис – за интензивна хидратация и повече еластичност за кожата.

РЕЗУЛТАТ: 8 от 10 жени потвърждават по-свежа и по-сияйна кожа.

САМО до 6 МАРТ на специална промоционална цена от Орифлейм – 20,99 лв. Ще го откриете на стр.35 в актуалния каталог 3. – Код: 22814.

Share This