Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Възстановяващ крем за зоните около очите и устата NovAge Time Restorе

vzstanovyavashh-krem-za-zonite-okolo-ochite-i-ustata-novage-time-restore

Възстановяващ крем за зоните около очите и устата NovAge Time Restorе – за по-стегната, по-подхранена и по-плътна и еластична кожа!

NovAge Time Restore от Орифлейм – най-ефективната грижа за зрялата кожа! Серията NovAge Time Restore клинично доказано подобрява вида на зрялата кожа! Подходяща за възраст 50+.

NovAge Time Restore от Орифлейм се бори с ОСНОВНИТЕ НЕДОСТАТЪЦИ на зрялата кожа:

  • загуба на плътност & еластичност
  • дълбоки бръчки
  • сухота
  • тъмни петна

94% от жените със зряла кожа споделят, че кожата им е станала по-подхранена и еластична след употреба на Серията NovAge Time Restore от Орифлейм

Възстановяващ крем за зоните около очите и устата NovAge Time Restorе от Орифлейм – за по-стегната, по-подхранена, по-плътна и еластична кожа! Създаден специално, за да се погрижи за деликатните зони около очите и горната устна. Помага за подсилване на кожата и изглаждане на дълбоките бръчки за по-изразени контури и намаляване на подпухналостта и тъмните кръгове в околоочния контур.

Комплексът GenisteinSOY помага за повишаване на колагена и водата в клетките. Така помага за хидратиране на кожата, уплътняване и изглаждане на дълбоките бръчки. Екстрактът от женско биле помага за подсилване на капилярите в областта около очите, подобрява кръвообращението и намалява тъмните кръгове.

Подарете си най-ефективната грижа за зрялата кожа и се радвайте на озарен поглед без тъмни кръгове с Възстановяващ крем за зоните около очите и устата NovAge Time Restorе! СЕГА на специална промоционална цена от Орифлейм – 29,99 лв. Ще го откриете на стр.91 в актуалния каталог 12. – Код: 32629

Share This