Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Възобновяваща пилинг маска NovAge

vzobnovyavashha-piling-maska-novage

Възобновяваща пилинг маска NovAge за мигновено изглаждане на кожата!

Колкото повече са годините, толкова повече е козметиката? Не е задължително! Сега е лесно да се справите с много от белезите на стареенето, без да нанасяте върху кожата си безброй продукти.

Възобновяваща пилинг маска NovAge нежно и ефективно ексфолиира кожата. Отстранява външния слой мъртви клетки, прави кожата видимо по-гладка, по-сияйна и свежа, като заедно с това й придава по-младежки вид. Формулиранa с комбинация от алфахидрокси киселини (AHA) и бетахидрокси киселини (BHA). Възобновяваща пилинг маска NovAge подпомага интензивното възстановяване на клетките, благодарение на което кожата е по-сияйна, по-мека и по-гладка на мига. Подходяща за ВСЯКА ВЪЗРАСТ.

Защо е нужен пилингът на кожата?

Когато върху повърхността на кожата се натрупат мъртви клетки, те й придават нездрав вид, запушват порите и правят фините линии по-видими. Освен това мъртвите клетки намаляват способността на кожата да абсорбира активните съставки в продуктите за грижа.

3 ПОЛЗИ, В КОИТО ЩЕ СЕ ВЛЮБИТЕ!

  • Кожата изглежда по-здрава и по-млада – потвърдено от 88% от потребителите.
  • Нежно ексфолиира кожата – 97% от потребителите (след първата употреба).
  • Подпомага клетъчното възстановяване на кожата – 16% повишаване на клетъчната регенерация – КЛИНИЧНО ДОКАЗАНО.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ Възобновяваща пилинг маска NovAge:

Използвайте вечер, два пъти седмично (в непоследователни дни).

  • Почистете кожата и подсушете с хавлиена кърпа.
  • Нанесете възобновяващата ексфолиираща маска NovAge върху лицето и шията в равномерен слой, като избягвате зоната около очите.
  • Релаксирайте за 20 минути.
  • За по-добри резултати, нежно масажирайте кожата с кръгови движения в продължение на 1 минута, за да разнесете останалата върху кожата есенция.
  • Отмийте с топла вода и подсушете кожата, като леко потупвате с хавлиена кърпа.
  • След употребата на пилинг маската препоръчваме да използвате хидратиращ крем и серум NovAge.

ЗАБЕЛЕЖКА: Не използвайте върху чувствителна, раздразнена или наранена кожа и избягвайте излагането на слънце. Преди употреба внимателно прочетете листовката.

До 19 ЮНИ Възобновяваща пилинг маска NovAge е с най-добра цена за годината от Орифлейм – 15,99 лв. Ще я откриете на стр.126 в актуалния каталог 8. – Код: 33988

Share This