Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Твоят любим аромат в луксозен крем за тяло

tvoyat-lyubim-aromat-v-luksozen-krem-za-tyalo

Твоят любим аромат в луксозен крем за тяло – за кожа копринено мека и нежна през целия ден! Насладете се на кремове за тяло с уханието на Вашите любими дамски парфюми. Подсилете уханието, като се напръскате с аромат от колекцията, или се радвайте само на ароматизиращия ефект на крема.

  1. Ароматен крем за тяло Love Potion – Код: 42509.

Запазете мекотата на кожата си със страстното ухание на Love Potion. Кремът с по-висока концентрация на уханието разпалва чувствата с привлекателен аромат на джинджифил, каков цвят и шоколад. Отдайте се на неустоимо пробуждане на сетивата.

  1. 2. Ароматен крем за тяло Giordani Gold Essenza – Код: 42206.

Разкошен хидратиращ крем за тяло, носещ аромата на великолепния парфюм Giordani Gold Essenza. Формула с висока концентрация на парфюм за по-луксозно изживяване. В комбинация с парфюма или самостоятелно, той ще накара кожата Ви да ухае на разцъфнал портокалов цвят през целия ден.

  1. Ароматен крем за тяло Divine – Код: 41545.

Луксозен хидратиращ крем за тяло с изтънчения аромат на Divine – изкусителна комбинация на плодови и дървесни нотки, които подчертават нежната сърцевина от орхидея. Великолепно ароматно изживяване, което допълва и прави уханието на тоалетната вода още по-дълготрайно.

  1. Ароматен крем за тяло Eclat Mon Parfum – Код: 42523

Богат и луксозен крем за тяло с искрящия, модерен и успокояващ аромат на Eclat Mon Parfum – най-изтънченият израз на френската елегантност и непринуден парижки стил. Осигурява интензивна хидратация на кожата и я оставя копринено гладка и мека.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

  • Нанасяйте върху почистена кожа след вана или душ.
  • Нанасяйте щедро количество върху цялото тяло.
  • Използвайте заедно със съответния аромат на Орифлейм за още по-дълготраен аромат на цялото тяло.

Дарете кожата си с луксозна ароматна грижа и се насладете на копринената й нежност! Вземете крем за тяло с уханието на любимия парфюм и се радвайте на мека и ароматна кожа през целия ден. САМО до 23 август – с най-добра цена за годината от Орифлейм – 6,49 лв. Ще ги откриете на стр.136 в актуалния каталог 10.

Share This