Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода So Fever за Него

So Fever-him

Тоалетна вода So Fever на Орифлейм за Негомагнетичен аромат с наситеност и характер, отразяващ духа на смелия, харизматичен мъж със страстна натура.

Тоалетна вода So Fever на Орифлейм за Него е изкушаващата комбинация от ароматни нотки от най-екзотичните кътчета на света: подправки, тропически растения и ароматни дървета. Извикващи чувственост и топлина, те създават аура на изтънченост и загадъчност.

Ароматът на Тоалетна вода So Fever на Орифлейм за Него обгръща кожата с екзотични нотки на пименто, здравец и огнен джинджифил.

Мъжът в стил So Fever е истински мечтател, но и съблазнител, пред когото е трудно, почти невъзможно да се устои. Невероятно харизматичен и смел, привличащ още от пръв поглед. Човек напълно уверен във всяко свое действие, който знае как да постигне своето. Такъв човек може да превърне в реалност не само своите мечти, но и желанията на своята избраница.

За ароматните нотки на Тоалетна вода So Fever на Орифлейм за Него:

Връхни нотки: портокал, пикантен пипер, акорд „Морска свежест”.

Сърцевина: здравец, портокалов цвят, тамян.

Основа: ванилия, пачули, джинджифил.

Тоалетна вода So Fever на Орифлейм за Него – изключително магнетично ухание, което може да се опише като аромат на привличането. Интензивен, неустоим мъжки аромат – истинско отражение на страстната и дръзка природа на своя притежател. САМО от 5 до 11 ОКТОМВРИ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 20,99 лв. Ще го откриете на стр.134 в актуалния каталог 137. – Код: 42515

Share This