Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Glacier

toaletna-voda-glacier

Тоалетна вода Glacier на Орифлейм – свежест и енергия през целия ден! Ободряващи акорди, вдъхновени от природните стихии са в основата на серията Glacier – вечния Орифлейм фаворит на мъжа, готов за приключения – силен, свободолюбив, смел.

Тоалетна вода Glacier въплъщава свободата на духа и тялото, радостта, стремежът към приключения и нови открития. Свеж, енергизиращ аромат, създаден за мъжа със спортна натура и свободолюбив дух, който обича приключенията на открито, независимо от времето. Ободряващи цитрусови нотки се смесват със здравец и сандалово дърво, които носят вдъхновение за търсене на съвършенство. Смес от билки – розмарин и естрагон, мента и дълбоки дървесни нотки с нотка на кехлибар. Този свеж, ободряващ аромат е идеален за активните мъже със свободен дух.

За ароматните съставки на Тоалетна вода Glacier на Орифлейм:

Връхни нотки: цитрон, лимон, ананас, диня, мента.

Сърцевина: лавандула, естрагон, розмарин, хвойна, касис, дървесина.

Основа: амбра, сандалово дърво, мускус, ветивер, кехлибар, тютюн.

Опитайте и ще се влюбите в ледената свежест на тоалетна вода Глетчер, която побеждава жегата! Енергезиращ аромат за мъжа, който обича приключенията на открито, независимо от времето. Сега в бутилка с нов, впечатляващ дизайн!

САМО до 16 ЯНУАРИ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 16,99 лв. Ще го откриете на стр.12 в актуалния каталог 1. – Код: 35665

Share This