Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Elvie

toaletna-voda-elvie

Тоалетна вода Elvie на Орифлейм – перфектното ухание за дамите с естествена красота! С нова, усъвършенствана формула за още по-дълготраен аромат. Изтънчено, нежно и чувствено ухание, което мислено ни пренася в далечните кътчета на древните приказни скадинавски гори.

Уханието Elvie е вдъхновено от шведския фолклор, разказващ за митичните елфи, които обитават необятните гори на Швеция. Изтънчен, нежен и чувствен аромат, който мислено ни пренася в далечните кътчета на древните приказни скадинавски гори. Тоалетната вода Elvie е истинска хармонична симфония от аромати. Нежен полъх от природата, комбиниращ бял флорален букет и деликатен бял мускус, с ободряващи нотки зеленина и уханна водна лилия, която магически проблясва в горите на Скандинавия.

За ароматните съставки:

Връхни нотки: фрезия, листа виолетка, момина сълза.

Сърцевина: цитрусови нотки, бели цветя.

Основа: амбра, мускус, сандалово дърво.

Ароматът Elvie на Орифлейм създава усещане за искряща, неповторима чистота. Деликатно и неповторимо женствено, това ухание ни потапя в свят на мистерии, загадъчност и вълшебство.

От историята за митичните елфи в земите на Швеция до съвременната жена – феята Elvie живее във всяка от нас. Нека животът в хармония с природата и полъхът на вятъра, носещ ухание на водна лилия, дарят ежедневието ви с чистота и свежест! Почувствайте как природата сътворява своята МАГИЯ!

Тоалетна вода Elvie – хармонична симфония от ухания, вдъхновена от магията на шведските гори! САМО до 31 ЯНУАРИ – с най-добра цена за годината от Орифлейм – 18,99 лв. Ще я откриете на стр.37 в актуалния каталог 2. – Код: 42502

Share This