Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Eclat Femme и крем за тяло

toaletna-voda-eclat-femme-i-krem-za-tyalo

Тоалетна вода Eclat Femme и крем за тяло с неустоимо женствено ухание.

  1. Тоалетна вода Eclat Femme – класическата френска елегантност и дискретна изтънченост! Жената в стил Eclat Femme е фина, изтънчена, елегантна и излъчва неустоимо привличане!

Насладете се на изтънченото, неустоимо женствено ухание на Тоалетна вода Eclat Femme на Орифлейм. Перфектен подарък за дамата с класа!

За ароматните нотки:

Връхни нотки: мандарина, касис.

Сърцевина: жасмин, портокалов цвят, роза.

Основа: сандалово дърво, ванилия, амбра.

Цветовете жасмин, обичани заради тяхната деликатна сила и красота, са в сърцето на този великолепен аромат. Отглеждани в дома на изисканите ухания – Грас, Франция, те са избрани специално заради нежния им аромат и аристократична аура. Блестящи нотки на цитрусови плодове, касис и малина, роза, ирис и виолетка допълват неустоимия аромат на жасмин. Дървесно-мускусен завършек за завладяваща чувственост. Тоалетна вода Eclat Femme – есенцията на френския шик! Едно ухание за неустоимо привличане!

  1. Ароматен крем за тяло Eclat Femme – луксозен хидратиращ крем за тяло с великолепния аромат на Eclat Femme, съчетаващ нежни нотки на цветя и дървесина със сияйното ухание на жасмин. В комбинация с тоалетната вода или самостоятелно, той ще дари кожата Ви с копринена мекота и дълготраен аромат.

До 24 ОКТОМВРИ вземете комплект от Тоалетна вода Eclat Femme и  Ароматен крем за тяло Eclat Femme на специална промоционална цена от Орифлейм. Ще го откриете на стр.65 в актуалния каталог 15.  – 34,99 лв. – Код на комплекта: 148004

Share This