Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Тоалетна вода Eclat Amour Intensité

toaletna-voda-eclat-amour-intensite

Тоалетна вода Eclat Amour Intensité – от Париж с любов!

Перфектният парфюм за отбелязване на най-романтичните поводи! Тоалетна вода Eclat Amour Intensité пресъздава ярката светлина на Париж, отраженията на споделени моменти и искрящата радост на обещанието за вечна любов.

Букет от искрящи бели цветя, подсилен от сочни плодове, с елегантен и чувствен дървесен почерк. Ароматен липов цвят е искрящият център на букет от класически бели цветя, подсилен от сочна мандарина и дървесни нотки.

Този бляскав аромат е създаден от парфюмериста Никола Боневил.

СЪСТАВКИ:

Ароматът се отваря с игрив и освежаващ полъх – връхни нотки на сияйна мандарина, поръсени с пикантен розов пипер и свежа, сочна круша.

Съвременност и класика танцуват заедно, когато великолепният букет от бели цветя разцъфва ярко от сърцето; кремообразен липов цвят разпръсква модерна свежест и светлина върху вечната роза и опияняващия жасмин.

Ярките цветя бавно преливат в уханието на сладка ванилия, топло сандалово дърво и съблазнителна амбра.

Семейство аромати – плодово-цветни

АРОМАТНИ НОТКИ:

Връх: розов пипер, мандарина, круша

Сърцевина: розови листенца, липов цвят, жасмин

Основа: ванилия, сандалово дърво, амбра

ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА – липов цвят

Липата расте по бреговете на река Сена в Париж – перфектен, ароматен фон за влюбените, които се разхождат там, ръка за ръка. Цветовете символизират любовта и светлината, а в митологията на викингите дървото е било посветено на богинята на любовта.

Малките, кремаво-златисти цветчета на липата излъчват деликатен, ефирен, зелен и цитрусов цветен аромат, с естествена нотка на медена сладост. Ароматът напомня за искрящата свежест и светлина на перфектна слънчева утрин.

Придайте ухание на най-романтичните си моменти с Тоалетна вода Eclat Amour Intensité – празник на еуфорията на вечната любов.

СЕГА на специална промоционална цена от Орифлейм – 27,99 лв. за 1 бр. До 10 ЮЛИ вземете 2 бр. по 254 лв. ВСЯКА.

Ще откриете Тоалетна вода Eclat Amour Intensité на стр.19 в актуалния каталог 9. – Код: 46062

Share This