Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Термозащитен спрей за коса DUOLOGI

termozashhiten-sprey-za-kosa-duologi

Термозащитен спрей за коса DUOLOGI за мека, гладка и защитена коса!

Спрей преди стилизиране за подготовка и защита на косата от топлинното увреждане, причинено от ежедневните стилизиращи уреди.

Леката, нелепкава формула покрива косата с невидим щит и осигурява топлинна защита и естествена, гъвкава фиксация за дълготрайни прически.

Помага да се запечата влагата, да се намали накъсването и да се предотврати цъфтежа на косата. Тя става мека, гладка и защитена, със здравословен блясък… и готова за оформяне.

Без парабени и силикони.

Термозащитен спрей за коса DUOLOGI е подходящ за всички типове коса.

КАК ДЕЙСТВА:

– Създава невидим щит, който предпазва косата от топлинно увреждане до 220°C.

– Кератинът помага за укрепване и защита на косата.

– Леката, нелепкава формула намалява накъсването и укротява хвърчащите косъмчета, като прави косата мека, гладка и защитена.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

Напръскайте влажната коса от корените до краищата, като разресвате за равномерно покритие. Оформете прическата с любимите си уреди.

СЪСТАВКИ:

Формулата съдържа активни вещества, които се грижат за косата и скалпа, за да почисти, овлажни и подхрани косата ви от корените.

Кератиновият протеин помага за укрепване и защита на косата от корена до върха, като възвръща еластичността ѝ за по-гладка и лесна за оформяне коса.

САМО до 3 ОКТОМВРИ Термозащитен спрей за коса DUOLOGI е на специална въвеждаща цена от Орифлейм – 10,99 лв. Ще го откриете на стр.33 в актуалния каталог 14. – Код: 45438

Share This