Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Стягащ гел-крем за тяло The Body Edition

styagashh-gel-krem-za-tyalo-the-body-edition

Стягащ гел-крем за тяло The Body Edition – клинично доказано подобрява кожната еластичност. Гел с хиалуронова киселина, който клинично доказано подобрява стегнатостта на кожата. Подобрява текстурата и еластичността й и я прави по-тонизирана. Попива бързо и оставя усещане за свежест при нанасяне. С ободряващ флорален аромат.

ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА – нискомолекулна хиалуронова киселина.
Интензивно овлажняваща съставка за грижа за кожата, която може да задържи до 1000 пъти собственото си тегло във вода и да помогне за подобряване на еластичността и стегнатостта на кожата. Хиалуроновата киселина с ниско молекулно тегло в този крем е предназначена да достигне до най-дълбоките слоеве на кожата, където стандартната хиалуронова киселина не може. Спомага за незабавното овлажняване на кожата.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

Използвайте веднъж дневно. Нанесете върху почистена кожа, масажирайки с кръгообразни движения върху желаните участъци като рамене, бедра и коремна област.

С клинично доказани резултати!

– Прави кожата по-стегната и по-гладка.

– Подобрява кожната еластичност с 48% само след 2 месеца.

– Подобрява еластичността за по-тонизирана и по-стегната кожа.

– Подобрява текстурата на кожата.

– Има благоприятен ефект за стягане на телесните контури.

Стягащ гел-крем за тяло The Body Edition е част от колекцията The Body Edition – нова гама ефикасни продукти за грижа за тялото, вдъхновени от грижата за кожата и създадени, за да стегнат кожата и да намалят целулита, загрубялата кожа и кожата с неравномерна текстура. Направете кожата си по-силна отвътре, за да постигнете резултати, които се забелязват!

За по-стегната, по-еластична и гладка кожа се доверете на Стягащ гел-крем за тяло The Body Edition. САМО до 25 АПРИЛ на специална промоционална цена от Орифлейм – 18,99 лв. Ще го откриете на стр.5 в актуалния каталог 6 – Код: 41819

Share This