Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Предпазващ шампоан за боядисана коса DUOLOGI

predpazvashh-shampoan-za-boyadisana-kosa-duologi

Предпазващ шампоан за боядисана коса DUOLOGI – предпазва цвета на косата от избледняване.

Поддържайте боядисаната коса жизнена и здрава. Този защитен шампоан без сулфати нежно почиства косата, без да отнема от цвета.

Защитен шампоан без сулфати, който осигурява допълнителна грижа за боядисаната коса. Съставките за грижа за кожата нежно почистват косата, без да я изтощават, за да предпазят цвета на косата от избледняване.

СЪСТАВКИ:

– Формулата на Предпазващ шампоан за боядисана коса DUOLOGI съдържа активни вещества, които се грижат за косата и скалпа, както и съставки за грижа за кожата, за да почисти, овлажни и подхрани косата от корените.

– Витамин Е предпазва цвета на косата от избледняване и съживява и овлажнява косата, за да изглежда мека и блестяща. Мощен естествен антиоксидант, тази защитна съставка помага за неутрализиране на вредните свободни радикали от UV лъчите, като спомага за запазване на жизнеността на цвета на боядисаната коса за по-дълго време.

– Без сулфати, парабени и силикони.

КАК ДЕЙСТВА:

– Формулата без сулфати нежно почиства и има лека текстура.

– Възстановяващият антиоксидант Витамин Е предпазва цвета от увреждане от UV лъчите.

– Поддържа жизнеността на цвета за по-дълго време.

РЕЗУЛТАТИ:

– КЛИНИЧНО ДОКАЗАНО удължава живота на цвета до 7 седмици.

– Прави косата свежа, блестяща и мека, с наситен цвят.

2 пъти по-добра защита на цвета в сравнение с обикновения шампоан.

Предпазете цвета на косата от избледняване с Предпазващ шампоан за боядисана коса DUOLOGI. САМО до 3 ОКТОМВРИ на специална промоционална цена от Орифлейм – 12,99 лв. Ще го откриете на стр.27 в актуалния каталог 14.

Share This