Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Подаръчен комплект Mister Giordani

podarchen-komplekt-mister-giordani

Подаръчен комплект Mister Giordaniза неустоимия чар на елегантния мъж! В красива луксозна кутия, готов за подаряване!

Подаръчен комплект Mister Giordani съдържа:

  1. Тоалетна вода Mister Giordani – израз на индивидуалност, свобода и елегантност. Създадена за мъжа с независим дух, който живее за момента. С изненадваща комбинация от грейпфрут и джинджифил, Mister Giordani оставя неотразима и чувствена следа, подсилена от аромат на здравец и пипер. Допълнително нотките ветивер събуждат спонтанността и привлекателния младежки чар. Това е ароматът на уникалния, магнетичен мъж с неустоима усмивка!

За основните ароматни нотки на тоалетна вода Mister Giordani:

Връхни нотки: грейпфрут, джинджифил.

Сърцевина: здравец, пикантен пипер.

Основа:  Ветивер Топ.

С модерните си свежи акорди тоалетна вода Mister Giordani  излъчва стилна мъжественост, увереност и привлекателна топлота, която оставя незабравима следа. Изненадващ и запомнящ се, този аромат завладява на мига с бляскавата си харизма, на която подобно на очарователна усмивка не можете да устоите.

Отначало Mister Giordani извиква младежката непринуденост и радостта от малките неща – да караш колело в града, да попаднеш на идеалния подарък за Нея, докато се разхождаш по площада, да се наслаждаваш на ароматно еспресо, да хапваш вкусен сладолед с любимата до прелестен фонтан. Не можем да откъснем очи от мъжа в стил Mister Giordani. Неговата увереност и индивидуален стил са магнетични. Мигът отлита бързо, но споменът остава задълго в сърцето. Бихме го последвали навсякъде… Mister Giordani е ароматът на непринудеността, примесена с незабравима чувственост. Като красива усмивка, чарът му е привлекателен и неустоим.

  1. Рол-он дезодорант против изпотяване Mister Giordani – със същия свеж, завладяващ аромат. Уникална ароматна композиция от комбинация от грейпфрут и джинджифил, допълнена от нотки на здравец и пипер, в още по-наситено и трайно ухание.

САМО до 20 ДЕКЕМВРИ Подаръчен комплект Mister Giordani е с най-добра цена за годината от Орифлейм – 29,99 лв. от Орифлейм. Ще го откриете в на стр.7 в актуалния каталог 16. – Код: 143557

Share This