Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Подаръчен комплект Love Nature с органични екстракти от какаово масло и кокосово масло

podarchen-komplekt-love-nature-s-organichni-ekstrakti-ot-kakaovo-maslo-i-kokosovo-maslo

Подаръчен комплект Love Nature с органични екстракти от какаово масло и кокосово масло – поглезете кожата си с най-доброто от природата!

Подаръчен комплект от лимитирана серия в красива кутия, готов за подаряване! Комплектът съдържа:

  1. Подхранващ крем за душ Love Nature с органични екстракти от какаово масло и кокосово масло (41488)

Формула с кремообразен, вкусен аромат, съдържаща естествено органично какаово и кокосово масло!

Насладете се на прекрасни мигове под душа с някои от най-невероятните природни съставки и подхранващи текстури. Гел за душ, обогатен с натурално какаово и кокосово масло, създаден да почиства и хидратира кожата, докато вие се наслаждавате на вкусния аромат.

С биоразградима формула* и бутилка, изработена от 100% рециклирана пластмаса.

  1. Подхранващ крем за тяло Love Nature с органично какаово и кокосово масло (42991) за интензивно подхранване и овлажняване на кожата.

Богатата формула осигурява 48 часа хидратация за сухата кожа и я дарява с прелестен, вкусен аромат. С органични какаово и кокосово масло и 94% съставки от естествен произход. В бурканче, изработено от 50% рециклирана пластмаса!

  1. Подхранващ крем за ръце Love Nature с органичен екстракт от кокосово масло (41338)

Полезете ръцете си с най-доброто от природата! Кремът е обогатен с органично кокосово масло, за да хидратира и предпазва кожата ви в продължение на целия ден. Подхранва сухата кожа на ръцете и оставя защитен филм върху кожата.

С богата текстура с 48-часово действие и неустоим кокосов аромат.

С 97% съставки с естествен произход и тубичка изработена от 43% рециклирана пластмаса.

ЗВЕЗДНИ СЪСТАВКИ:

Натурално органично какаово масло

Какаовото масло е добре познато на всеки, който знае за естествената хидратация на кожата. То е известно като една от най-добрите овлажняващи съставки благодарение на богатото си съдържание на мастни киселини, които се абсобрират лесно от кожата. Освен това ухае невероятно!

Натурално органично кокосово масло

Маслото на този вкусен екзотичен плод присъства в грижата за кожата от векове. Богато на мастни киселини, то помага за подхранване на кожата, като заедно с това я почиства и хидратира.

САМО до 28 НОЕМВРИ Подаръчен комплект Love Nature с органични екстракти от какаово масло и кокосово масло е на специална празнична цена от Орифлейм – 23,99 лв. Ще го откриете на стр.13 в актуалния каталог 17. – Код на комплекта: 147157

Share This