Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Подаръчен комплект Glacier

podarchen-komplekt-glacier

Подаръчен комплект Glacier за мъже с приключенски дух!

Сега в стилна кутия – готов за подаряване!

Подаръчен комплект Glacier съдържа:

  1. Тоалетна вода Glacier – свежест и енергия през целия ден! Ободряващи акорди, вдъхновени от природните стихии са в основата на серията Glacier – вечния Орифлейм фаворит на мъжа, готов за приключения – силен, свободолюбив, смел.

Тоалетна вода Glacier въплъщава свободата на духа и тялото, радостта, стремежът към приключения и нови открития. Свеж, енергизиращ аромат, създаден за мъжа със спортна натура и свободолюбив дух, който обича приключенията на открито, независимо от времето. Ободряващи цитрусови нотки се смесват със здравец и сандалово дърво, които носят вдъхновение за търсене на съвършенство. Смес от билки – розмарин и естрагон, мента и дълбоки дървесни нотки с нотка на кехлибар. Този свеж, ободряващ аромат е идеален за активните мъже със свободен дух.

АРОМАТНИ СЪСТАВКИ:

Връхни нотки: цитрон, лимон, ананас, диня, мента.

Сърцевина: лавандула, естрагон, розмарин, хвойна, касис, дървесина.

Основа: амбра, сандалово дърво, мускус, ветивер, кехлибар, тютюн.

Опитайте и ще се влюбите в ледената свежест на Тоалетна вода Глетчер, която побеждава жегата! Сега в бутилка с нов, впечатляващ дизайн!

  1. Рол-он дезодорант против изпотяване Glacier със същия ободряващ аромат като тоалетната вода. Ефективно предпазва от неприятни миризми, като оставя кожата свежа през целия ден.

Подаръчен комплект Glacier, със своя енергезиращ аромат, е перфектен подарък за мъжа, който обича приключенията на открито, независимо от времето.

САМО до 19 ДЕКЕМВРИ на специална промоционална цена от Орифлейм – 23,99 лв. Ще го откриете на стр.11 в актуалния каталог 18. – Код на комплекта: 147155

Share This