Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Подаръчен комплект Eclat Style

podarchen-komplekt-eclat-style

Подаръчен комплект Eclat Style – парижки финес в кутия!

Комплект Eclat Style е перфектният подарък за съвременния джентълмен. В красива кутия с изискан дизайн – готов за подаряване!

Подаръчен комплект Eclat Style съдържа:

  1. Парфюм Eclat Styleпървият ПАРФЮМ ЗА МЪЖЕ на Орифлейм!

Насладете се на най-изтънчения парижки стил с Eclat Style. Класически, луксозен ПАРФЮМ за мъжа, перфектен по природа. Луксозна версия на легендарния аромат Eclat Homme. Изискан, дълбок аромат за стилния и модерен мъж, който е и почитател на класиката.

Мъжът в стил Eclat Style е умен и галантен, олицетворение на парижката елегантност и чар. Олицетворение на парижкия чар и елегантност парфюм Eclat Style е едно наистина изтънчено ухание за Него. Класически и в същото време модерен аромат, създаден от двама майстор парфюмеристи около ексклузивния акорд De Laire Sellier.

ЛУКСОЗЕН АКОРД DE LAIRE

Ароматът на Eclat Style е създаден около една от най-луксозните и стилни съставки в парфюмерията – акордът De Laire. Майстор парфюмеристите Emilie Coppermann и Alienor Massenet майсторски добавят към силните, благородни нотки кожа изтънчеността на ирисовия цвят, за да създадат ексклузивния акорд De Laire Sellier.

За ароматните съставки:

Връхни нотки: грейпфрут, розмарин, кардамон;

Сърцевина: кожа, ирис, здравец;

Основа: амбра, ветивер, тамян.

  1. Гел за бръснене NovAge Men High Definition. Гел пяната с луксозна формула осигурява гладко и комфортно бръснене, като заедно с това успокоява, хидратира и подхранва кожата. Със специални хидратиращи, успокояващи и минерални комплекси. Подходящ за всеки тип кожа.

САМО до 8 НОЕМВРИ Подаръчен комплект Eclat Style е на специална промоционална цена от Орифлейм – 42,99 лв. Ще го откриете на стр.128 в актуалния каталог 14. – Код: 143819

Share This