Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Почистващ ексфолиант за скалп против пърхот DUOLOGI

pochistvashh-eksfoliant-za-skalp-protiv-prhot-duologi

Почистващ ексфолиант за скалп против пърхот DUOLOGI – за здрава и красива коса без пърхот!

Детоксикиращ ексфолиант с двойно действие за дълбоко ексфолииране на скалпа без премахване на естествените мазнини. Помага за отстраняване на замърсяванията за поддържането на красива и здрава коса.

Без парабени, оцветители и отмиващи се силикони.

СЪСТАВКИ:

Почистващ ексфолиант за скалп против пърхот DUOLOGI е формулиран с активни съставки за коса и скалп, плюс съставки за грижа за кожата, за почистване, овлажняване и грижа за косата от корените.

Салициловата кислина атакува причината за появата на пърхота, като помага за ексфолирането на външния слой на кожата. Премахва натрупването на себум и намалява люспичките пърхот. Нежно разгражда и отделя мъртвите кожни клетки. Помага да се разкрие нов свеж слой кожа на скалпа, като същевременно помага за поддържане на влагата, балансира микробиома на скалпа и предотвратява сърбежа.

Перлите от пемза и хидратиран силициев диоксид отстраняват мъртвите кожни клетки, мръсотията и натрупаните продукти върху скалпа, като помагат за отпушване на порите и балансиране на секрецията на себум.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

Масажирайте гел текстурата върху мокър скалп, за да я превърнете в мека ексфолиираща пяна за дълбоко почистване преди нанасянето на шампоана, като част от седмичната грижа за косата – максимум два пъти седмично.

РЕЗУЛТАТИ:

– КЛИНИЧНО ДОКАЗАНО намаляване на пърхота при 100% от участниците в тестовете.

– КЛИНИЧНО ДОКАЗАНО значително намалява на пърхота след първата употреба.

– Скалпът се усеща дълбоко почистен, освежен и по-здрав.

Почистващ ексфолиант за скалп против пърхот DUOLOGI – вашата седмична детокс грижа за съживяване и ребалансиране на скалпа!

САМО до 3 ОКТОМВРИ на специална промоционална цена от Орифлейм – 5,49 лв. Ще го откриете на стр.25 в актуалния каталог 14. – Код: 44966

Share This