Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюмна вода Volare Forever

parfyumna-voda-volare-forever

Парфюмна вода Volare Forever – ухание, който ще завладее сърцето ви завинаги!

Специален момент, прегърнат в блаженството на истинската любов. Не са необходими думи – един поглед, една усмивка бележат началото на нещо красиво.

Обгърнете се в нежната прегръдка на любовта и отпразнувайте истинската любов с флоралния букет на парфюмната вода Volare Forever. Деликатен, женствен аромат с нотки на бяла роза, озарени от бляскавите акорди на слънчеви цветя и фина наслада от захарни бадеми. Безценни моменти на щастие, които остават завинаги в сърцето.

Деликатно капсулиран в уникална бутилка с форма на розов цвят, това е един изискан женски момент на радост, ценен завинаги.

СЪСТАВКИ:

Парфюмна вода Volare Forever е изградена около пастелен букет с красивата бяла роза на фокус. Отваря се с ярки нотки на розов грейпфрут и малина върху легло от листенца от жасмин. В сърцевината блести росен акорд на бяла роза и комбинация от слънчеви цветя. Скоро следва фина, гурме нотка със захарен бадемов акорд, обгърнат от кашмирено дърво и бял мускус.

Тип аромат: флорални

Връхни нотки: Жасмин, Малина, Розов грейпфрут

Средни нотки: Бяла роза, Таиф роза, Флорални нотки

Базови нотки: Бял мускус, Захаросани бадеми, Кашмирово дърво

ЗВЕЗДНА СЪСТАВКААкорд бяла роза

Вдъхновен от конфети от красиви листенца от бяла роза, често използвани за празнуване на истинската любов, парфюмеристът Vincent Schaller създава изящен акорд на бяла роза за Volare Forever. Богато фасетирана, тази розова нотка е едновременно деликатна, но и жизнена, докосната от свежест на лимон.

Насладете се на нежната прегръдка на ароматен букет с уханието на Парфюмна вода Volare Forever. САМО до 27 МАРТ на специална промоционална цена от Орифлейм – 17,99 лв. Ще я откриете на стр.30 в актуалния каталог 4. – Код: 42789

Share This